Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Palvelinasiantuntija – Elenia

15 elo, 2023

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja suurin energia-alan palveluntuottaja. Verkkoalueellamme palvelemme 435 000 asiakasta, uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Palveluliiketoimintamme puolelta tavoitamme yli miljoona energia-alan asiakasta. Edistämme sähkömarkkinoiden kehitystä hyödyntämällä uusimpia teknologiaratkaisuja ja asiakkaittemme arjen sujuminen on meille sydämen asia.

Laajennamme Elenian IT-infran osaamista. Haemme osaavien infra-asiantuntijoidemme tiimiin Microsoft-Palvelinasiantuntijaa. Kyseessä on uusi rooli, jonka keskiössä on klassinen konesaliympäristö ja haussa rautainen rautapuolen osaaja!

Tässä tehtävässä työskentelet palvelinten, domainien sekä Azuren palvelujen ylläpitäjänä ja huippuasiantuntijana. Tehtävässä pääset tekemään yhteistyötä niin tiimisi muiden palvelin- ja pilvialustojen asiantuntijoiden kuin myös Elenian muiden IT- ja automaatio-osaajien kanssa.

Oikean osaajan tuntomerkit

Toivomme, että sinulla on jo joidenkin vuosien kokemus palvelinalustojen parista sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Keskeisiä onnistumisen mahdollistajia tässä tehtävässä ovat:

  • Microsoft-palvelinten ja -ympäristöjen toteutus- ja ylläpito-osaaminen.
  • Microsoft Active Directoryyn perustuvien toimialueiden suunnittelu- ja hands-on –osaaminen.
  • Ammatillinen näkemys tietoturvallisista toteutuksista ja arkkitehtuureista.
  • Lisäksi arvostamme Azure-pilvipalveluiden tuntemusta ja Linux-palvelinosaamista.

Tarjoamme

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden toimia itsenäisenä asiantuntijana vakaan energia-alan työnantajan palveluksessa. Elenia etenee rohkein ja isoin harppauksin alansa digimurroksen kärjessä panostaen osaajiinsa ja osaamiseen.

Elenian monipuoliset asiantuntijatehtävät tarjoavat merkityksellistä työtä sekä mahdollisuuden jatkuvasti kehittyä ammatissa. Elenia työllistää noin 350 asiantuntijaa, mutta toiminta perustuu vahvaan kumppaniverkostoon. Viikoittain Elenian töitä tekee yhteensä noin 1000 henkilöä.

Hyvät yhteistyötaidot, halu ja into jakaa tietoa ja tukea muita sekä oma-aloitteisuus ja järjestelmällinen työote kuvaavat Elenian IT-infratiimin toimintaa. Tiimissä arvostetaan toisten osaamista ja arjessa kollegan tuki ei koskaan ole kaukana.

Elenia panostaa vahvasti osaamisen kehittämiseen ja mahdollistaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Viihtyisä pääkonttorimme sijaitsee Tampereella, mutta sopimuksen mukaan mahdollistamme myös etätyön.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Henrico Digitalin konsultti Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti, LinkedIn-profiililsi ja/tai CV. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.