Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Verkkokaupan myyntipäällikkö, Minimani

7 Jan, 2021

Minimani on itsenäinen, vaikutusalueensa kokonaisedullinen, nopeasti uudistuva ja kehittyvä vähittäiskauppaketju. Minimanista löytyy kattava päivittäistavaravalikoima, laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita syömiseen, kosmetiikkaan, pukeutumiseen, remontoimiseen, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen sekä näiden lisäksi oman maahantuonnin ansiosta edullinen käyttö- ja kausitavaravalikoima.  

Etsimme nyt Verkkokaupan Myyntipäällikköä Minimani Oy:hyn vastaamaan minimani.fi verkkokaupasta.

Näetkö digitaalisissa palveluissa kaupan tulevaisuuden? Haluatko olla vahvasti rakentamassa Minimani yhtiöiden verkkokaupan tulevaisuutta? Etsimme näkemystä omaavaa ja aikaansaavaa, vahvaan operatiiviseen johtamiseen kykenevää Verkkokaupan myyntipäällikköä johtamaan ja kehittämään verkkokauppamme asiakaskokemusta ja myyntiä.

Sinun työtehtäväsi

Minimani -yhtiöt ovat toteuttaneet verkkokauppaliiketoiminnassa ensimmäiset toimenpiteet ja nykyinen myynti on saatu nostettua hyvälle tasolle. Skaalaaminen seuraavalle tasolle vaatii nyt verkkoliiketoiminnalle selkeän liiketoimintasuunnitelman, joka huomioi resurssit, järjestelmäympäristön ja monikanavaisen myynnin ohjaamisen. Tämä on yhtiön strateginen kehitysprojekti.
 
Verkkokaupan myyntipäällikkönä sinulla on keskeinen rooli tulevaisuuden edistyksellisten, asiakaslähtöisten ja kilpailukykyisen minimani.fi verkkokaupan palveluiden ja myynnin kehittämisessä.

Roolissasi vastaat Minimanin verkkoliiketoiminnan strategian johtamisesta ja toteuttamisesta, sekä verkkokaupan myynnistä, johtamisesta ja kehittämisestä. Uskallat laittaa kädet myös saveen ja toimia itse myös operatiivisena toteuttajana.  

Olet nälkäinen myynnintekijä ja vaadit tärkeimmiltä kollegoilta tuoteryhmäpäälliköt ja markkinointi saamaa. ”Can do” –asenteella tavoitat verkkokaupalle asetetut kaupalliset tavoitteet. Vastaat myös tietosuojasta ja verkkokaupan online-dataan liittyvien GDPR ja ePrivacy asetuksien toteutumisesta.  

Työpaikkasi sijaitsee Minimanin pääkonttorilla Seinäjoella ja/tai Minimanin muissa toimipisteissä mm. Vaasassa tai Lempäälässä. Myös joustava etätyö on mahdollista tässä tehtävässä. Verkkokaupan myyntipäällikön esimiehenä toimii Minimani -yhtiöiden myyntijohtaja.

Odotamme Sinulta


Kykenet sekä analyyttiseen strategisen tason ajatteluun ja strategian luomiseen, että vahvaan operatiiviseen liiketoiminnan tekemiseen ja asioiden läpivientiin myös itse. Olet valmis laittamaan itsesi peliin, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, omaat erinomaiset organisointi- ja vuorovaikutustaidot.

Olet tuloksentekijä ja sinulla on kyky luoda uutta kasvua verkkokauppaliiketoimintaan. Ymmärrät, että muutos tuo uusia mahdollisuuksia, olet valmis ajattelemaan asioita uudella tavalla ja viemään määrätietoisesti muutosta käytäntöön. Arvostamme useamman vuoden kokemusta verkkokaupan myynnin parista, ja näyttöjä menestyksellisestä esimiestyöstä ja kykyä saavuttaa tuloksia.

Sinulla on


– soveltuva korkeakoulututkinto tai ammatillinen tutkinto
– kokemusta verkkoliiketoiminnan kokonaisuuksiin kuuluvista teknologisista ratkaisuista ja -työkaluista esim.    Google Analytics, MailChimp, Magenton verkkokauppa-alusta
– kokemusta monikanavaisen liiketoiminnan prosesseista – tavaratalokaupan, marketkaupan ja tai erikoistatavarakaupan tuotetuntemusta
– erinomaiset priorisointi- ja organisointitaidot, sekä kyky johtaa kumppaneita ja tiimin jäseniä
– hyvä saaminen digitaalisesta markkinoinnista, ja onlinemyynti-kanavista mm. SEM/SEO, konversio-optimointi, A/B testaus, web-analytiikka, ohjelmallinen ostaminen, sekä s-postimarkkinointi
erinomaiset sosiaaliset taidot

Yhteystiedot ja hakuohjeet
 
Lähetä hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveen kera, viimeistään 12.1.2021 mennessä osoitteeseen tomi.pyyhtia@henrico.fi Rekrytoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Henrico Digital Oy, joka on osa Staffpoint-konsernia. Lisätietoja tehtävästä antaa Henricon toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä, p. 050 388 4106.