Oma ohjelmistokehitystiimi – Dedicated Team

Ulkoistettu ohjelmistokehitys kiihdyttämään digiliiketoiminnan kasvua

Henrico-contact-form-ornament

Henrico tarjoaa yrityksille ulkoistettuja ohjelmistokehitystiimejä edesauttamaan digitaalisten kehitysprojektien läpivientiä – luotettavasti ja helposti. Kehitystiimi muodostetaan täsmällisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta, StaffPointin espanjalaisen liiketoimintayksikön kanssa. Yhteistyö on luonteeltaan pitkäaikaista ja ohjelmistokehittäjät ovat asiakasyritykselle täysipäiväinen resurssi.

Ohjelmistokehitystiimit toimivat Espanjassa, Malagan teknologia-alueella. Tiimiin rekrytoidaan vähintään kuusi henkilöä, ja he hyödyntävät työssään asiakasyrityksen työkaluja ja sovelluksia. Ohjelmistokehittäjät viestivät asiakasyrityksen kanssa englanniksi. Asiakkaalla on myös nimetty yhteyshenkilö, Henricon suomalainen asiakkuus- ja projektipäällikkö, joka varmistaa yhteistyön sujuvuuden kaikissa tilanteissa.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset keskisuuret ja suuret yritykset, jotka haluavat vakaan kumppanin osaavien ohjelmistokehityksen ammattilaisten löytämiseen. Tarjoamme yrityksille myös digimarkkinoinnin ja verkkokaupan freelancer-palvelua sekä suorahakupalvelua avaintekijöiden rekrytoimiseen. Olemme osa rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunutta StaffPoint-konsernia.

Ulkoistettu ohjelmistokehitystiimi – miksi Henrico?

Etsitkö töitä image
 • Verkosto – StaffPointin ammattitaitoisten ohjelmistokehittäjien laaja verkosto varmistaa, että saatte soveltuvat tekijät aina helposti ja luotettavasti.
 • Osaaminen – verkostomme ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät hallitsevat perusteellisesti ohjelmoinnin osa-alueita. Tiimi muodostetaan tehtävän vaatimusten perusteella junior-, mid- ja senior-tason osaajista.
 • Luotettava – Henricon Account & Project Manager on suomenkielinen yhteyshenkilönne, jonka kanssa sopimus- ja laskutusasiat sekä yhteistyö sujuu jouhevasti kaikissa tilanteissa.
 • Joustava – ohjelmistokehitystiimi hyödyntää työssään käyttämiänne työkaluja ja sovelluksia.
 • Skaalautuvuus – tiimin kokoa voi kasvattaa joustavasti – juuri tarpeenne mukaan.
 • Sopimus – palvelu toteutetaan ostopalveluna. Tekijät eivät ole palkkasuhteessa yritykseenne, joten me vastaamme kaikista työnantajamaksuista.
Etsitkö töitä image
Henrico-contact-form-ornament

Luotettava kumppani – skaalautuva palvelumalli

Ulkoistettu ohjelmistokehitystiimi on erinomainen ratkaisu yrityksille, joilla on voimakas tarve kehittää digitaalista liiketoimintaansa, mutta puute soveltuvista tekijöistä. Suomessa on tällä hetkellä n. 15.000 ohjelmistokehittäjän vaje, joten olemme rakentaneet yhdessä StaffPointin kanssa ammattitaitoisten osaajien verkoston Espanjaan, Malagan teknologia-alueelle.

Ohjelmistokehitystiimin osaajat rekrytoidaan aina asiakkaan tarpeiden ja tehtävien vaatimustason pohjalta. Ohjelmistokehitystiimin työkielenä on englanti. Lisäksi asiakkaalla on yhteyshenkilönä Henricon suomenkielinen Account & Project Manager, ja sopimus- ja laskutusasiat hoidetaan aina suomeksi.

Ohjelmistokehitystiimin sopimus solmitaan aina vuodeksi kerrallaan. Toimintamallimme on luonteeltaan joustava – jos asiakas tarvitsee tiimiinsä väliaikaisesti lisää ohjelmistokehittäjiä, on palvelua mahdollista skaalata määräajaksi.

Digital Talents are at Our Core- Image

Ulkoistetun ohjelmistokehitystiimin rekrytointi – näin se etenee

Ammattitaitoisten ohjelmistokehittäjien rekrytointi onnistuu kauttamme luotettavasti ja vaivattomasti, sillä vastaamme kokonaisvaltaisesti rekrytointiprosessista.

Dedicated Developer Team Image
 1. Alkukartoitus (tavoitteet, hallittavat ohjelmoinnin osa-alueet ja tekijöiden vaadittava kokemustaso)
 1. Verkostojemme hyödyntäminen ja sopivien tekijöiden kartoittaminen
 1. Osaajien haastattelut
 1. Muodostamme kokoonpanon tehtävän kannalta parhaista ammattilaisista
 1. Esittelemme tiimin asiakkaalle
 1. Asiakas hyväksyy tiimin – työt aloitetaan nopeasti

Tarpeisiin sopiva tiimi rekrytoidaan tyypillisesti 8–10 viikossa.

Asiakkaitamme

Monet suomalaiset suuryritykset hyödyntävät ulkoistettuja ohjelmistokehitystiimejä digitaalisten kehitysprojektien tukena.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
marimekko
lapland hotels logo
kojamo logo

Tekijät kasvunne tueksi

Etsitkö töitä image

Meiltä saatte tiimiinne asiantuntevat ohjelmistokehittäjät, joilla on vankka kokemus mm. seuraavista toimenkuvista:

 • UI developer, UX designer
 • Freelancer data engineer, data scientist
 • Software engineer, robotics engineer, machine learning engineer
 • Front end developer, Back end developer, Full stack developer, Freelancer web developer, game developer
 • Freelance WordPress developer, Android developer, iOS developer, SharePoint developer
 • PHP developer, JavaScript developer, SQL developer, Python developer, React developer

Autamme yritystänne löytämään ohjelmistokehityksen erityisosaajat ja tarvitsemanne lisäkädet digitaalisen liiketoiminnan kehityksen tueksi.

Etsitkö töitä image

Voimmeko olla avuksi?