Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Tietohallintopäällikkö – Kumera

1 Mar, 2023

Kumera Corporation on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni, jossa on kolme liiketoiminta-aluetta: teollisuus- ja merivaihdevalmistusta Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Norjassa ja Kiinassa, valimotoimintaa Suomessa sekä Kumera Teknologiakeskus, joka toteuttaa laitoskokonaisuuksia alumiini-, kupari- ja nikkelisulatoissa useilla mantereilla. 

Haemme nyt tietohallintopäällikköä osaksi Kumeran tietohallintoa, joka vastaa koko konsernin tietojärjestelmäratkaisuista yhtiön pääkonttorilla Riihimäellä.  

Tehtävässä raportoit CFO:lle ja työskentelet yhteistyössä kahden järjestelmäasiantuntijan kanssa. IT-vastuita on myös hajautettu eri liiketoimintoihin, joissa sijaitsee mm. järjestelmien pääkäyttäjät.  

Tehtäviisi kuuluvat: 

  • vastuu yrityksenlaajuisista tietojärjestelmistä ja IT-arkkitehtuurista (järjestelmien elinkaaren hallinta, roadmapit, budjetit) 
  • IT-toimittajien hallinnointi palvelun laadun ja kustannustehokkuuden varmistamiseksi 
  • datan hallinnan (käytäntöjen ja prosessien kuvaaminen) ja järjestelmien tietoturvallisuuden kehittäminen ja valvonta 
  • järjestelmäintegraatioista huolehtiminen (D365) 

 Odotamme sinulta: 

  • kokemusta ja näkemystä tietojärjestelmäarkkitehtuureista, datan hallinnasta, tietoturvan kehittämisestä ja integraatioiden toteuttamisesta 
  • ERP-kokemusta sekä asiantuntemusta ohjelmistoista, järjestelmistä ja teknologiavalintojen vaikutuksista ja riskeistä 
  • kokemusta kumppaniyhteistyöstä ja projektijohtamisesta 
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja (suomi ja englanti) 
  • kokemus ja/tai ymmärrys valmistavasta teollisuudesta katsotaan eduksi 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ja monipuolisessa työympäristössä, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot. Kannustamme sinua kehittymään huippuosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa. Työssäsi sinua tukee pieni ja osaava tiimi, jossa työtä tehdään positiivisella sekä joustavalla asenteella. Tuleva tietohallintopäällikkö on myös valmis tarttumaan tehtävään kuin tehtävään tilanteen niin vaatiessa.   

Työskentelemme Riihimäellä ja työprojektien mukaan matkustamme välillä kollegoiden luo esimerkiksi Saksaan tai Itävaltaan. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Henrico Digitalin rekrytointikonsultteihin Linda Rätteliin tai Markus Hämäläiseen (etunimi.sukunimi@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti ja linkki LinkedIn-profiiliisi 12.3.2023 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi! 

Voit tutustua Kumeraan tarkemmin osoitteessa kumera.com