Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Team Lead / Senior Media Specialist

15 Dec, 2020

Dingle hakee mediatiimiinsä Senior Media Specialistia/Team Leadia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden digitaalista markkinointia oivaltavasti ja tuloksekkaasti.

Senior Media Specialistina teet asiakastyötä, johon sisältyy muun muassa hakusanamainonnan toteutusta, hakukoneoptimoinnin suunnittelua, konversio-optimointia, web-analytiikkaa, ja tagitystä (GTM), A/B-testien toteutusta, ohjelmallisen ostamisen suunnittelua ja toteutusta sekä osallistumista muun markkinointisisällön suunnitteluun. Sparraat asiakkaita aktiivisesti kohti kasvua hakevaa markkinointia, joka saa työntövoimansa ajankohtaisten trendien, kohdeyleisöymmärryksen ja kanavien mahdollisuuksien täysmääräisestä hyödyntämisestä.

Team Leadina toimit mediatiimin lähiesihenkilönä ja tuet sekä haastat senioritason osaamisellasi koko tiimiä kasvattamaan taitojaan kasvumarkkinoinnissa sekä trendi- ja asiakasymmärryksessä. Samalla huolehdit tiimin hyvinvoinnista selkeiden prosessien, uuden osaamisen rekrytoinnin, perehdytyksen, tiimin osaamisen jatkuvan kehittämisen ja laadukkaan esihenkilötyön keinoin. Vastuullasi on myös Dinglen strategisten tavoitteiden sekä markkinoinnin arvoketjuvision viestintä ja jalkautus tiimiin sekä tulosten seuranta.

Olet kuin meille tehty, jos sinulla on: 

  • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin tuotannosta ja optimoinnista erilaisille brändeille.
  • Senior-tasoista, vahvaa somekanavaosaamista, esim. kampanjarakenteet, konversio-optimointi ja raportointi (FB, LI, TW).
  • Senior-tasoinen substanssiosaaminen kasvumarkkinoinnista.
  • Tarkkuutta, huolellisuutta, vastuuntuntoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja muiden ohjaamiseen.
  • Esimieskokemusta ja -taitoja.
  • Käytännön osaamista yleisimmistä kasvumarkkinoinnin kanavista ja sekä työkaluista (mm. SEM/SEO, konversio-optimointi, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Optimize360, A/B-testaus, VWO, ohjelmallinen ostaminen)
  • Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.
  • Hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Lisäpisteitä saat:

  • Sisältömarkkinoinnin osaamisesta.
  • Teknisestä osaamisesta (mm. HTML, CSS, JavaScript, jQuery).

Dinglellä olet tärkeä osa asiakkuustiimejä, joissa kehität ja kehityt. Pääset vaikuttamaan omaan kasvusuuntaasi digitaalisen growth marketingin suunnittelijana ja lähiesihenkilönä. Meillä on matala hierarkia ja ilmapiiri, jossa on tilaa ideoida ja kokeilla. Tervetuloa osaksi noin 20 digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan tiimiä!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteeseen: tomi.pyyhtia@henrico.digital 28.12 mennessä.

Lisätietoja antaa Tomi Pyyhtiä Henrico Digitalista (050 388 4106) tai tomi.pyyhtia@henrico.digital.  Ole nopea, täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy.