Suorahaku

Ketterät ja asiantuntevat IT-suorahakupalvelut digitaalisen kasvun tueksi

Etsitkö töitä image

Milloin IT-suorahakua kannattaa käyttää?

IT-suorahaku eli IT-headhunting toimii tehokkaana keinona avainosaajan löytämisessä tiimiisi. Suorahaussa markkinoiden sopivimmat ehdokkaat kartoitetaan ja heitä lähestytään henkilökohtaisesti, jotta heidät saataisiin kiinnostumaan avoimesta työpaikasta. Suorahakua käytetään paljon etenkin sellaisissa IT-rekrytoinneissa, joissa positioon ei ole saatu sopivia hakijoita ns. perinteisen työpaikkailmoittelun keinoin.
Henrico as a Company-Image

IT headhunting-palvelu – miksi Henrico?

 • Digi- ja IT-toimialan syvällinen ymmärrys ja kova substanssiosaaminen – tunnemme toimialan lainalaisuudet ja osaamme erotella hakijoista tarpeisiinne soveltuvimmat.
 • Pitkä kokemus ja laaja verkosto – tunnemme laajasti osaajia, joilla on kokemusta Suomen johtavien brändien digimarkkinoinnin ja IT-toimintojen vastuullisista tehtävistä.
 • Konsultatiivinen ja sparraava ote – autamme tarvittaessa muotoilemaan työnkuvaa ja arvioimaan sopivaa palkkausta, jotta löydätte oikean tekijän, soveltuvalla osaamisella.
 • Hyvä kandiviestintä – pidämme ehdokkaat ajan tasalla selkeällä ja laadukkaalla viestinnällä.
 • Ketterät ja nopeat suorahakupalvelut – tiedämme, että nopea prosessin eteneminen siivittää asiakkaidemme kasvua. Suorahaku toteutuu kauttamme keskimäärin 1–2 kuukaudessa.

IT-suorahakupalvelu – näin se etenee

 1. Aloituspalaveri
  Aloitamme hakuprosessin kanssasi yhteisellä tapaamisella, jossa hahmotellaan työn vaatimukset ja määritetään tarvittavan osaajan profiili. Haluamme myös ymmärtää yrityksesi ja liiketoimintayksikkösi tilanteen, sekä tietää tarkemmin tiimistä ja muista keskeisistä sidosryhmistä, joiden kanssa haettava osaaja tulee työskentelemään voidaksemme löytää rooliin parhaiten soveltuvat ehdokkaat.
 1. Tutkimus, kontaktointi ja haastattelut
  Tämän jälkeen alamme etsiä sopivia ehdokkaita laajasta verkostostamme. Voimme myös sovittaessa julkaista työpaikkailmoituksen niin omissa kuin julkisissa kanavissa saadaksemme lisää näkyvyyttä avoimeen positioon. Luomme tämän jälkeen listan (ns. longlist) potentiaalisista ehdokkaista omaan käyttöömme, kontaktoimme heitä ja haastattelemme kiinnostuneet kandit.
 1. Jatkohaastattelut
  Ensimmäisen vaiheen haastattelujen jälkeen teemme ehdokkaista yhteenvedon ja suosittelemme sopivimpia jatkohaastatteluun. Näihin toisen vaiheen haastatteluihin pyrimme esittelemään yleensä 2-6 ehdokasta.
 1. Tutkimus, kontaktointi ja haastattelut
  Aloituspalaverin jälkeen IT-rekrytointikonsulttimme alkavat etsiä sopivia ehdokkaita laajasta verkostostamme. Voimme myös sovittaessa julkaista työpaikkailmoituksen niin omissa kuin julkisissa kanavissa saadaksemme lisää näkyvyyttä avoimeen positioon. Luomme tämän jälkeen listan (ns. longlist) potentiaalisista ehdokkaista omaan käyttöömme, kontaktoimme heitä ja haastattelemme kiinnostuneet ehdokkaat.
 1. Valinta
  IT-rekrytointikonsulttimme osallistuvat haluttaessa myös lopulliseen valintaprosessiin ja tarvittaessa voimme tarjota soveltuvuusarviointeja valinnan tueksi. Soitamme usein myös loppuvaiheessa olevien ehdokkaiden referenssit läpi.
Henrico as a Company-Image

Keitä olemme?

Olemme digitaalisen liiketoiminnan suorahakukonsulttina ainutlaatuinen toimija vankan toimialakokemuksemme ansiosta. Oma taustamme suomalaisten suuryritysten ICT-johtotehtävistä on antanut meille vahvan näkemyksen digimarkkinoinnin ja verkkokaupan mahdollisuuksista.

Tiedämme, miten menestyvää digiliiketoimintaa toteutetaan ja millaisia osaajia taustalle tarvitaan.
Toimintamme ytimessä ovat laajat digiosaajien verkostomme, joita hyödynnämme etsiessämme soveltuvia kandidaatteja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Ketterät prosessit ja positiivinen hakijakokemus ovat onnistuneen suorahaun kulmakiviä. Meille onkin tärkeää vaalia asiakkaamme työnantajamielikuvaa sekä varmistaa ajantasaisella viestinnällä, että ehdokkaat ovat kartalla prosessin etenemisestä.

Asiakkaitamme

Monet Suomen tunnetuimmista brändeistä uskovat tärkeät digitaalisten osaajien suorahaut meidän käsiimme.
”Henrico Digital auttoi meitä löytämään ja palkkaamaan Verkkokauppapäällikön. Suorahakuprojekti eteni ketterästi ja Henricon ammattilaisten kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä.”

 

Veli-Pekka Matilainen, Myyntijohtaja, Werner Söderström Osakeyhtiö

“Henrico Digital onnistui ammattimaisesti saamaan tavoitellut henkilöt kiinnostumaan tehtävästä ja osallistumaan haastatteluprosessiin. Heillä on selvästi vahvaa osaamista digitaalisesta liiketoiminnasta, sekä laajat verkostot digialan osaajista. Henricon toiminta oli pelirohkeaa, ja ketterää. Voin lämpimästi suositella Henrico Digitalin osaamista digialan Manager-tason suorahauista muillekin.”

Outi Nylund, Chief Customer Experience Officer, Holiday Club Resorts

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
minimani logo

Tekijät kasvunne tueksi

Etsitkö töitä image
Autamme asiakkaitamme löytämään avainosaajat eri rooleihin, mm. seuraaviin toimenkuviin:
 • Johtajat ja päälliköt: COO, CMO, CDO, verkkokauppajohtaja, eCom Manager
 • Digimarkkinoinnin osaajat: Digimarkkinointipäällikkö, SEM/SEO -asiantuntija, sisällöntuottaja, Digital Strategist
 • Data- ja analyytikko-positiot: Data Analyst, Data Engineer, Data Scientist, Web Analyst, BI Analyst
 • Palvelukehitys/Design: UI/UX Designer, Product/Service Owner, Kehityspäällikkö
 • Ohjelmistokehittäjä: front/back-end/full-stack Developer, Java Developer, Embedded Developer, SDK Developer, DevOps Engineer, IT Architect

Ydinosaamistamme ovat monipuoliset IT-ja Digi-johtajien, päälliköiden ja asiantuntijoiden headhunting-palvelut.

Etsitkö töitä image

Tiedätkö mitä kannattaa huomioida kun olet rekrytoimassa digiosaajaa?

Lataa tästä vinkit miten välttää tyypillisimmät sudenkuopat digiosaajan suorahaussa.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä!