Senior interim-freelancerit yrityksien digiliiketoiminnan kasvun tueksi

December 8, 2020

Koronaviruksen kakkosaalto kurittaa myös Suomessa liiketoimintoja, ja monet yritykset ovat siirtäneet työntekijöitään jälleen etätöihin. Vanhanmalliset organisaatiorakenteet eivät ole suunniteltu nykyisen modernin etätoimistojen ja virtuaalitiimien maailmaan.

Tässä hetkessä tarvitaan pelirohkeita, läpinäkyviä, sekä ketteriä organisaatioita, joiden polttoaineena on ihmisten välinen arvostus ja luottamus.

Me Henrico Digitalissa autamme yrityksiä pärjäämään juuri tässä hetkessä tarjoamalla seniortason digiliiketoiminnan freelancer-konkareita, ketkä ovat itse vetäneet ja johtaneet verkkokauppaliiketoimintoja, sekä digitaalisia markkinointitiimejä isoissa yrityksissä.

Meidän interim vuokra-ammattilaiset pystyvät hyppäämään virtuaalisesti ja etänä heti ensimmäisestä päivästä lähtien syvään päätyyn, ja vahvan seniorosaamisensa avulla tekemään tulosta nopeasti ja tehokkaasti.

Pystymme auttamaan digitaalisten transformaatiohankkeiden läpiviennissä, digistrategioiden suunnittelussa, ja jalkautuksessa, sekä ketterien digitiimien johtamisessa ja yksittäisten digiasiantuntijoiden auttamisessa heidän omassa työssään.

Meillä on kokemusta digistrategioiden ja eri ketterien toimintamallien luomisesta, sekä osaamme käyttää ja kehittää erilaisia digialan liiketoiminnan vaativia työkaluja, sekä johtaa kumppaneita ja budjetteja.

Meidän senior-freelancerimme pystyvät toimimaan myös hyvin omien tiimienne jatkeena ja mentoroimaan nuorempia osaajia. Usein interim-ammattilainen pystyy myös perehdyttämään uuden digiammattilaisen taloon, kun hän on itse ensin tehnyt kyseistä tehtävää määräajan.

Meidän kauttamme saatte myös kustannustehokkaasti ja nopeasti haettua digialan ammattilaiset pitempiaikaisiin tarpeisiinne. Digialan ammattilaisten verkostomme on poikkeuksellisen laaja Suomen tasolla ja tunnemme suuren osan kovista digialan ammattilaisista. Lisäksi oma vahva kokemuksemme digiliiketoiminnan esimiestehtävistä auttaa meitä ymmärtämään tarkasti digitaalisen liiketoiminnan lainalaisuudet ja tarpeet.

Maailma ei odota ja juna liikkuu nopeasti juuri nyt digiliiketoiminnoissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kuuntelemme tarpeenne ja tavoitteenne ja teemme niihin ehdotuksen, joka auttaa niissä onnistumaan. www.henrico.fi ja tomi.pyyhtia@henrico.digital tai puh. 050 388 4106

How can we help? Please get in touch, we are excited to hear from you!

Related Articles

Freelancer: Projektipäällikkö

Etsimme kumppanillemme kokenutta freelance-projektipäällikköä CRM-migraatioprojektiin. Kyseessä 2 vuoden mittainen projekti 100% työajalla. Osaamisvaatimukset:  vahvat näytöt isoista muutos- ja migraatioprojektien läpiviennistä (uusien työtapojen kehittäminen ja...

Digital Marketing Strategist – Fonecta

Fonectan tehtävä on ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa jo 20 vuotta. Sanalla sanoen siis menestymään. Tunnemme yritykset ja niiden tarpeet kokoon, toimialaan tai paikkakuntaan katsomatta. Etsimme nyt digitaalisen mainonnan tiimiimme...

Data Engineer – Väre

Väre on uuden ajan valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Toimintamme ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme mukana palvelubisneksessä....