Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Senior Data Engineer – Veikkaus

5 Oct, 2022

Kiinnostaako sinua päästä näkemään ja vaikuttamaan, kuinka Suomen suurimman verkkokaupan datasta luodaan vankkaa perustaa tiedolla johtamiseen?

Haemme Senior Data Engineeriä vahvistamaan 15 hengen Data Platforms and Applications -yksikköämme, joka on osa Veikkauksen yli 300 henkistä TECH-toimintoa. Tuotamme yhä parempaa ja reaaliaikaisempaa dataa sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme, joista tärkeimpänä on Veikkauksen noin 40 henkinen liiketoiminnan datan käyttöön keskittyvä yksikkö. Tässä roolissa tekemisen fokus on ETL (/ELT) työssä.

Senior Data Engineerin työ koostuu kahdesta osa-alueesta: datatekemisestä, joka fokusoituu ETL työhön, prosessien kehittämiseen ja ylläpitämiseen ym. Suurin osa ETL työstämme tehdään vielä eräajoina Pentaholla, mutta painopiste on koko ajan siirtymässä nopeampaan lennosta tehtävään datan jalostukseen. 60 teraa dataa tietovarastossa ja korkea datan jalostuksen aste tuo tekemiseen oman suolansa, puhumattakaan jatkuvasti kasvavalle datan kysynnälle liiketoiminnan puolelta. Roadmapillä näkyy mm. Data Mesh GCP alustalla ja paljon muutakin. Toinen osa työstäsi on tukea tiimiä ja toisia kehittäjiä onnistumaan sekä kehittää toimintamalleja ja työkaluja. Tuot myös oman panoksesi ja näkemyksesi kehittämiseen sekä muutosten jalkauttamiseen.

Toivomme:

 • Usean vuoden työkokemusta vaativasta datan käsittelystä mukaan lukien ETL työstä ja työkaluista.
 • Ketterät menetelmät ovat tuttuja ja ymmärrät niiden arvon.
 • Arvostat pitkäjänteistä kehitystyötä ja ymmärrät jatkuvan parantamisen merkityksen.
 • Näkemystä, ratkaisumalleja ja osaamista datatekemiseemme.
 • Olet tiimipelaaja ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme:

 • Viihtyisän ja joustavan työympäristön kokeneiden kollegoiden seurassa.
 • Mahdollisuuden työskennellä kehittyvien teknologioiden parissa rahapelitoiminnassa.
 • Työskentely-ympäristön Suomen suurimman verkkokaupan ja suuren suomalaisen asiakaskannan parissa.
 • Datatyötä, jossa työskennellään pitkäjänteisesti ilman deadlinepainetta. Tuemme työn ja vapaa-ajan tasapainoa.
 • Monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.
 • Työpaikan Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa yhdistettynä joustavaan etätyömahdollisuuteen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Henrico Digitalin konsultteihin Linda Rätteliin tai Markus Hämäläiseen (etunimi.sukunimi@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti ja linkki LinkedIn-profiiliisi 16.10.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.