Scrum Master – Roidu Oy

21 Apr, 2023

Tampere, Pirkanmaa, Finland

Submit your application by: 04/05/2023Oletko henkilö, joka nauttii haasteista ja joka on kiinnostunut auttamaan tiimiämme saavuttamaan parempia tuloksia? Oletko Scrum Master, jolla on vahva käytännön ymmärrys ja osaaminen scrumin menetelmistä?

Etsimme nyt Scrum Masteria Roidun tiimiin Tampereelle!

Roidu Oy tarjoaa teknisiä ratkaisuja, joiden avulla mitataan ja analysoidaan asiakaskokemusta sekä kehitetään organisaatioiden toimintaa niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla. Roidu on ripeästi kasvava ohjelmistoyritys, jolla on vankka asema asiakaskokemuksen mittaamisessa Suomessa.

Toivoisimme sinulta:

  • Käytännön kokemusta Scrum Masterin roolista ja projektijohdosta.
  • Kyvykkyyttä johtaa sekä priorisoida tiimin tekemistä ja toimia asiakasrajapinnassa.
  • Vahvaa ymmärrystä ketteristä menetelmistä ja niiden soveltamisesta käytännössä.
  • Trello-työkalun osaaminen ja kokemus sen käytöstä projekteissa.
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
  • Innostavaa ja tiimiä motivoivaa työskentelyotetta.

Tarjoamme joustavan ja modernin työympäristön, jossa voit kehittää ammattitaitoasi ja laajentaa osaamistasi. Tämä on erinomainen tilaisuus liittyä ketterään organisaatioon, joka panostaa työntekijöidensä kehitykseen ja hyvinvointiin. Työskentelemme joustavasti hybridimallilla ja toimipaikkamme sijaitsee Tampereella.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa lähettämällä lyhyt viesti, LinkedIn-profiilisi ja/tai CV Henrico Digitalin Markukselle (markus.hamalainen@henrico.fi) 04.05.2023 mennessä. Toimithan ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!