Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Palvelupäällikkö, digitaaliset palvelut – Ilmarinen

2 Dec, 2021

Ilmarinen logo

Haemme kokenutta Digipalvelupäällikköä (Digital Services Manager), kehittämään digitaalisia palveluita ja edistämään digitalisaatiota Ilmarisessa. Digipalvelupäällikön työssä pääset kehittämään ja tekemään verkkopalveluistamme parhaita eri asiakasryhmillemme. Palveluita kehitetään analytiikan avulla asiakastarpeet huomioiden, digitaalisuutta lisäten ja vastuullisuutta unohtamatta. Työtä tehdään yhdessä koko digitaalisen ekosysteemin ja asiakkaiden kanssa.

Intohimonasi on saada digitaaliset palvelut toimimaan optimaalisesti ja hyödynnät analyyseja ja dataa työssäsi. Digitaalisten palveluiden Palvelupäällikkö toimii organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä digimarkkinoinnin ja myynnin, liiketoiminnan, digipalveluiden kehittäjien, toimialan yhteistyökumppaneiden sekä Teknologia ja kehittäminen -organisaation kanssa.

Keskeiset työtehtävät:

 • Toimia kehitystoimenpiteiden vetäjänä ja vastata digitaalisten palveluiden liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisesta.
 • Toimia ilmarinen.fi -sivuston ja markkinoinnin automaation pääkäyttäjänä.
 • Johtaa projekteja toimien vahvasti ICT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa.
 • Varmistaa palveluiden hyvä käyttökokemus, asiakasymmärrys ja asiakaskeskeisyys.
 • Vastata backlogista ja priorisoitavasta kehityskartasta ja sen toteutuksesta ​yhdessä prosessinomistajan, sisällöntuottajan sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.
 • Osallistua sekä kirjautumattomien että kirjautumisen takana olevien palveluidemme suunnitteluun.

Odotamme sinulta:

 • Noin 5 vuoden kokemusta digitaalisten verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä.
 • Näyttöjä digipalvelujen lanseeraamisesta.
 • Halua osallistua asiakastyöhön ja tehdä itsenäistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa.
 • Tavoitteellisuutta, ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja itsenäistä työskentelytapaa sekä priorisointikykyä.
 • Hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä päätöksentekokykyä.
 • Ymmärrystä ja mielenkiintoa eri teknologioista (mm. cloud, AI, markkinoinnin automaatio ja erilaiset tunnistusmenetelmät, digitaalinen sopiminen).

Meille kannattaa tulla 
Tarjoamme sinulle aidon näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Ilmarisen strategia nojaa vahvasti digitalisaatioon, hyvään asiakaskokemukseen ja datalla johtamiseen. Tässä tehtävässä pääset rakentamaan näitä tavoitteita varten tarvittavia kyvykkyyksiä. Työssäsi saat haastaa itseäsi vastuullisessa tehtävässä Ilmarisen arvojen mukaisesti yhdessä menestyen kollegoidesi ja alan johtavien toimijoiden kanssa. 
 
Hyvä työelämä on meille tärkeää ja tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä konsulttiimme Markus Hämäläiseen 18.12.2021 mennessä. Lähetä lyhyt viesti sekä LinkedIN-profiilisi osoitteeseen markus.hamalainen@henrico.fi. Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).