Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Myyntijohtaja – Henrico Digital

11 Mar, 2022

Henrico Digital on v. 2019 perustettu digi- ja ICT-osaajien suorahakuja sekä vuokraosaajapalveluita tarjoava yritys. Konsulttimme ovat toimineet suurissa suomalaisissa yrityksissä verkkokauppatiimien ja digitiimien rekrytoivina esimiehinä ja johtajina, sekä suorahakuyrityksissä rekrytointikonsultteina. Meitä on jo 11 raudanlujaa ammattilaista ja freelancer-verkostossamme on yli 100 kovaa suomalaista digiosaajaa. 
 
Asiakkaina meillä on mm. Holiday Club, Finnkino, Sanoma Pro, Minimani, Finlayson / Vallila, Frosmo, Strand Properties, Marimekko, DNA, Huhtamäki, SOK, Lapland Hotels, Keskisen Kello, Kojamo (Lumo Kodit), WSOY, Hartwall, Sato, Ahlstrom-Munksjö, Maskun Kalustetalo ja Orkla Suomi. 
 
Henrico Digital Oy siirtyi yrityskaupalla StaffPoint-konsernin yhtiöksi tammikuussa 2021. StaffPoint-konserni on Suomen suurimpia rekrytointitaloja. Henricon liiketoiminta kasvaa vahvasti ja tulevaisuuden kasvupotentiaalimme on erinomainen. 

Perustajamme ja toimitusjohtajamme on vetänyt viimeiset vajaat kolme vuotta menestyksekkäästi Henricon myyntiä. Nyt haemme uutta ja isompaa vauhtia myyntiimme ja etsimme tavoitteellista ja nälkäisen kasvuhakuista  

Myyntijohtajaa  

vastaamaan Henricon myynnin kasvattamisesta seuraavalle tasolle. 

Tehtävät 

Vastaat kokonaisvaltaisesti Henricon myynnistä sekä Henricon myyntitiimin vetämisestä (tiimissä on tällä hetkellä itsesi lisäksi Head of Sales ja Sales Manager). Tukenasi toimii koko Henricon tiimi, Henricon toimitusjohtaja ja myös StaffPoint-konsernin suurasiakasmyynti. 

Vastaat Henricon myynnistä nykyisille asiakkaille sekä uusasiakasmyynnistä koko palvelualueellamme; digi- ja ICT-alan suorahaut, interim management-palvelut ja freelancer-osaajat. 

Kartoitat tarkkaan uusien potentiaalisten asiakkaiden taustat ja tarpeet, kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita puhelimitse, LinkedInin kautta, sekä muita moderneja ABM-markkinoinnin menetelmiä käyttäen. 

Toimit uusien asiakastapaamisten varaajana ja uusien myyntikeskusteluiden tienavaajana. Teet ripeästi uusia tarjouksia potentiaalisille asiakkaille ja seuraat aktiivisesti ne loppuun. 

Toimit itsenäisesti ja mentoroit oman tiimisi myynnin osaajia. Vastaat omien myyntitavoitteidesi sekä koko Henricon myyntitavoitteiden toteutumisesta, yhdessä tiimisi kanssa.  

Odotuksemme tehtävään 

  • Olet tehnyt ja johtanut B2B-myyntiä ja hoitanut B2B-asiakkuuksia ICT- ja/tai headhunting-toimialalla 
  • Olet mukavuusalueellasi myynnissä ja teet mielelläsi uusasiakashankintaa  
  • Vähintään 6 vuoden kokemus tuloksellisesta myynnistä ja sen johtamisesta 
  • Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot – sekä tiimin sisällä että sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa toimiessa 
  • Laaja kontaktipinta suomalaisiin yrityspäättäjiin 
  • Sinulla on kunnianhimoa oman myyntibudjetin ja koko Henricon myyntitavoitteiden saavuttamiseksi 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito 

Kiinnostuitko?  

Esimiehenäsi toimii Henricon perustaja ja toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä. Ota yhteyttä 10.04.2022 mennessä Tomppaan joko puhelimitse tai mailitse: p. 050 388 4106, tomi.pyyhtia@henrico.fi