Please note: We are no longer accepting applications for this position.

UX/UI Designer – Motonet

21 Apr, 2021

Autoilevan ihmisen tavaratalo | Motonet Oy

Motonet on vahvasti kasvava autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä vapaa-ajan tuotteiden erikoisliikeketju. Autoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden lisäksi myymälät palvelevat monipuolisesti niin veneilijöitä, kalastajia kuin kodinremontoijiakin.

Haussa Motonetin digitaalisen myynnin kehitystiimiin

UX/UI DESIGNER

Pääset suunnittelemaan, piirtämään ja toteuttamaan visiosi siitä, mikä on paras mahdollinen asiakaskokemus digitaalisissa kanavissa, huomioiden asiakkaat ja myyjät sekä tavarataloissa että verkossa. 

Tehtäväsi on organisaatiossamme uusi, ja tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä suunnittelemaan ja rakentamaan ainutlaatuista digitaalista konseptia. Onnistuaksesi tehtävässäsi tarjoamme tueksesi tiimimme, joka koostuu markkinoinnin, ohjelmistokehityksen ja verkkokaupan ammattilaisista.

Otamme kehitysaskeleet juosten, mutta hikistä hommaa tämä ei kuitenkaan ole, koska meillä työt tehdään kimpassa. Emme tyydy purkkaratkaisuihin, vaan teemme työtä, josta haluamme ottaa kunnian. 

Hyvin menee, mutta menköön!

Meillä kvartaalisekoilu ja korporaatiomatriisit on unohdettu, ja pääset keskittymään olennaiseen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja palautettasi arvostetaan. Tässä on paikka hyvin menestyvässä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset nautiskelemaan myös vapaa-ajasta. Toimistolla ei tarvitse asua eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa, vaan meillä työ ja muu elämä ovat hyvässä tasapainossa.

Vaikka emme tarjoakaan biljardipöytää tai henkilökohtaista hedelmäkoria, niin sinulle aukeaa ovet meidän muihin henkilöstöetuihin, kuten kuntosalille tai kulttuurin äärelle. Tai jos esimerkiksi autoilet, pyöräilet, mopoilet, veneilet tai vaikkapa kalastat, niin Motonetin tuotteiden parissa työskentely antaa mukavan lisän työlle.

Millaista työkaveria etsimme? 

 • Sinulla on valtava innostus asiakaskokemuksen kehittämiseen ja hyvää ongelmanratkaisukykyä.
 • Omaat jo aikaisempaa osaamista responsiivisten käyttöliittymien suunnittelusta.
 • Osaat soveltaa kaupallista näkemystäsi ja omaat kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta.
 • Olet sinut vähintään yhden, mieluummin kahden, seuraavista kanssa: Figma, Invision, Adobe Creative Cloud ja Sketch
 • Ymmärrät nykyaikaisten käyttöliittymien ohjelmointikieltä, esim. Gatsby.js, React.js, Angular, scss, sass, tai css.
 • Sinulla on vähintään parin, mielellään neljän vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta ja soveltuva korkeakoulututkinto.

Saat plussaa seuraavista:

 • Kokemus asiakasdatan hyödyntämisestä ulkoasun kehittämisessä.
 • Kokemus käyttäjätestausten ja -kyselyiden toteuttamisesta.
 • Ymmärrys saumattomasta asiakaskokemuksesta tavarataloissa ja kivijalassa sekä asiakas- ja koodariystävällisen käyttöliittymän suunnittelusta.
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ja valmius työskennellä ja vetää itsenäisesti työpajoja. 
 • Innovatiivinen ote ja uskallus kokeilla rohkeasti uutta.

Verkkokauppatiimin työtilat ovat Turussa, aivan Motonet-tavaratalon vieressä, mutta toimipaikkasi joustaa sijaintisi mukaan (Turku tai Vantaa). Työtehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja palkkaus sovitaan vastaamaan osaamistasi. Työt odottavat jo tekijäänsä, joten valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti Henrico Digitalin Minna Kruhselle minna.kruhse@henrico.fi