Minna Kruhse aloitti Client Directorina Henrico Digitalissa

March 17, 2021

Tammikuussa osaksi StaffPoint -konsernia liittynyt Henrico Digital kasvaa vauhdilla. Henricon tuorein kovan tason vahvistus saatiin mukaan, kun Minna Kruhse aloitti Client Directorina Henrico Digitalissa.

Henrico Digitalin perustaja, toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä on innostunut Minnan liittymisestä Henricon joukkueeseen.

Olen todella iloinen, että saamme Minnan mukaan Henricon kasvutarinaan. Minnalla on todella vahva ja pitkä tausta digitaalisen liiketoiminnan parista. Hän on työskennellyt pitkään johto- ja asiantuntijatehtävissä digitaalisen markkinoinnin, median, online-analytiikan sekä online-palvelujen puolella niin isoissa suomalaisissa pörssiyrityksissä (Sanoma, Nokia, Elisa) kuin myös toimistopuolella (Satama Interactive, Mindshare, Quru). Minnalla on myös yrittäjätaustaa digipalvelujen ja ohjelmistokehitysprojektien konsultoivasta myynnistä B2B -asiakkaille. Minna on meille todella kovan luokan vahvistus, ja hänen osaamisellaan pystymme nostamaan Henricon kasvutarinaa seuraavalle tasolle.”, Pyyhtiä sanoo.

Tutustuin Henrico Digitalin toimintaan myös itse digi-freelancerinä toimiessani, joten siirtyminen täyspäiväisesti Henricon riveihin on näin ollen itselleni luonnollinen jatkumo. Digiosaajille on valtavasti kysyntää ja odotan innostuneena, että pääsen osaltani olemaan mukana niin asiakkaidemme kuin Henriconkin kasvutarinassa.”, Minna toteaa.

Henrico on vuonna 2019 perustettu digitaalisen liiketoiminnan tuotanto-, strategia- sekä suorahakupalveluita tarjoava senior konsulttien verkosto. Henricon senior- konsulteilla on kokemusta digialan ammattilaisten suorahauista yhteensä yli 30 vuoden ajalta.

Konsultit ovat toimineet suurissa suomalaisissa yrityksissä verkkokauppatiimien, sekä digitiimien rekrytoivina esimiehinä, ja johtajina, sekä suorahakuyrityksissä.

Henricolla on vahvat suhteet digiliiketoiminnan konsultoinnin, -rekrytoinnin, -henkilöstövuokrauksen yms. aloille, josta myös asiakkaat hyötyvät. Henrico Digital Oy siirtyi yrityskaupalla StaffPoint- konsernin yhtiöksi tammikuusta 2021 lukien.


Lisätietoja:
Henricon toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä
tomi.pyyhtia@henrico.fi

Client Director Minna Kruhse
minna.kruhse@henrico.fi

How can we help? Please get in touch, we are excited to hear from you!

Related Articles

Case Frosmo

Case Frosmo

Frosmo chose Henrico to be their digital business partner. Collaboration starts with new business sales and eCommerce stores consulting. “Our customers’ needs more and more eCommerce consulting & senior resources in growing their digital businesses. To strengthen...

Case K-Caara

Case K-Caara

“K-Caara´s customers needed to understand what the digital transformation opportunities and threats for their own businesses are. Henrico Digital helped our customers to understand what digital business trends are arising on a global scale, why customer experience...

Case Drop

Case Drop

“Drop.fi eCommerce store needed to find out how to attract new sales leads. We needed analysis, how our sales funnel works to bring online sales leads. With Henrico´s help, we got more insights on how for example our paid search advertising works and what web...