Minna Kruhse aloitti Client Directorina Henrico Digitalissa

March 17, 2021

Tammikuussa osaksi StaffPoint -konsernia liittynyt Henrico Digital kasvaa vauhdilla. Henricon tuorein kovan tason vahvistus saatiin mukaan, kun Minna Kruhse aloitti Client Directorina Henrico Digitalissa.

Henrico Digitalin perustaja, toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä on innostunut Minnan liittymisestä Henricon joukkueeseen.

Olen todella iloinen, että saamme Minnan mukaan Henricon kasvutarinaan. Minnalla on todella vahva ja pitkä tausta digitaalisen liiketoiminnan parista. Hän on työskennellyt pitkään johto- ja asiantuntijatehtävissä digitaalisen markkinoinnin, median, online-analytiikan sekä online-palvelujen puolella niin isoissa suomalaisissa pörssiyrityksissä (Sanoma, Nokia, Elisa) kuin myös toimistopuolella (Satama Interactive, Mindshare, Quru). Minnalla on myös yrittäjätaustaa digipalvelujen ja ohjelmistokehitysprojektien konsultoivasta myynnistä B2B -asiakkaille. Minna on meille todella kovan luokan vahvistus, ja hänen osaamisellaan pystymme nostamaan Henricon kasvutarinaa seuraavalle tasolle.”, Pyyhtiä sanoo.

Tutustuin Henrico Digitalin toimintaan myös itse digi-freelancerinä toimiessani, joten siirtyminen täyspäiväisesti Henricon riveihin on näin ollen itselleni luonnollinen jatkumo. Digiosaajille on valtavasti kysyntää ja odotan innostuneena, että pääsen osaltani olemaan mukana niin asiakkaidemme kuin Henriconkin kasvutarinassa.”, Minna toteaa.

Henrico on vuonna 2019 perustettu digitaalisen liiketoiminnan tuotanto-, strategia- sekä suorahakupalveluita tarjoava senior konsulttien verkosto. Henricon senior- konsulteilla on kokemusta digialan ammattilaisten suorahauista yhteensä yli 30 vuoden ajalta.

Konsultit ovat toimineet suurissa suomalaisissa yrityksissä verkkokauppatiimien, sekä digitiimien rekrytoivina esimiehinä, ja johtajina, sekä suorahakuyrityksissä.

Henricolla on vahvat suhteet digiliiketoiminnan konsultoinnin, -rekrytoinnin, -henkilöstövuokrauksen yms. aloille, josta myös asiakkaat hyötyvät. Henrico Digital Oy siirtyi yrityskaupalla StaffPoint- konsernin yhtiöksi tammikuusta 2021 lukien.


Lisätietoja:
Henricon toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä
tomi.pyyhtia@henrico.fi

Client Director Minna Kruhse
minna.kruhse@henrico.fi

How can we help? Please get in touch, we are excited to hear from you!

Related Articles

Freelancer: Projektipäällikkö

Etsimme kumppanillemme kokenutta freelance-projektipäällikköä CRM-migraatioprojektiin. Kyseessä 2 vuoden mittainen projekti 100% työajalla. Osaamisvaatimukset:  vahvat näytöt isoista muutos- ja migraatioprojektien läpiviennistä (uusien työtapojen kehittäminen ja...

Digital Marketing Strategist – Fonecta

Fonectan tehtävä on ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa jo 20 vuotta. Sanalla sanoen siis menestymään. Tunnemme yritykset ja niiden tarpeet kokoon, toimialaan tai paikkakuntaan katsomatta. Etsimme nyt digitaalisen mainonnan tiimiimme...

Data Engineer – Väre

Väre on uuden ajan valtakunnallinen energiapalveluyhtiö. Toimintamme ytimessä on proaktiivinen kumppanuus sekä asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen. Sähköä voit ostaa mistä vaan, mutta me Väreellä olemme mukana palvelubisneksessä....