Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Senior Project Manager – Kojamo

14 Sep, 2021

Uusiutuminen digitalisaatioratkaisuin on yksi tärkeistä strategisista painopisteistämme  2023. Strategiamme tueksi haemme kokenutta projektipäällikköä rakentamaan Kojamon  uudistumista digitalisaation ratkaisuin. Tämä tehtävä sopii sinulle erityisen hyvin, jos olet  kokenut, konsultatiivinen ja yhteen hiileen puhaltava digitalisaation mahdollisuuksista virtaa saava  projektiammattilainen. 

Meillä pääset vastaamaan erilaisten IT- ja digitalisaatioprojektien läpiviennistä ja vahvistamaan  datan hyödyntämistä liiketoiminnan kehittämisessä. Toivomme että nautit yhdessä tekemisestä,  toimintatapojen kehittämisestä ja projektien veto- ja suunnitteluvastuusta. Ja jos vielä kaiken  tämän lisäksi haluat edistää muutosta rohkealla otteella, on tämä tehtävä sopiva juuri sinulle! 

Roolisi on Kojamolla uusi ja erittäin tärkeä. Meillä pääset osaksi kehitys- ja tietohallinnon tiimiä,  jossa kehitetään yhdessä muun organisaation kanssa Kojamon toimintaa ja mennään eteenpäin!  Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä pääkonttorillamme Mannerheimintien varrella. 

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on: 

· iloa palvella, rohkeutta kehittää ja hinku onnistua – toivomme että jaat arvomme! · yli 5 vuoden itsenäinen vetovastuu IT- ja digitalisaatioprojekteista, ml. suunnitteluvaihe · hyvä projektijohtamisen metodiosaaminen (Scrum, Agile, Waterfall, Kanban, etc.) · järjestelmällinen ja tavoitteellinen työote – ratkot myös käytännön haasteet  ratkaisukeskeisesti 

· erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky löytää toimivia yhteisiä ratkaisuja · soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävää tukeva koulutus 

Tarjoamme sinulle: 

· strategisesti tärkeän ja äärimmäisen mielenkiintoisen roolin rohkeasti uudistuvassa  yrityksessä 

· loistavat työkaverit ja ammattitaitoisen työyhteisön 

· mahdollisuuden kehittää ja kehittyä 

· monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen 

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on DNA:ssamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen  hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan  parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: Kojamo.fi/tyopaikka.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen  suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja  kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja  edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä  arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti  uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan. 

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme  osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla  on voittamisen asenne.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Markus Räikköseen (markus.raikkonen@henrico.fi) laittamalla lyhyt viesti ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi 24.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.