Henrico Digital vahvistaa asiantuntijaorganisaatiotaan

April 13, 2021

Yritysten panostaessa ennen näkemättömällä tavalla verkkokauppaliiketoimintaan ja muihin digitaalisiin ratkaisuihin myös digiosaajien kysyntä on aiempaa vaativampaa. Henricon Digitalin saamien konsultointi-, suorahaku- ja interim-toimeksiantojen lisääntyessä yhtiö vahvistaa osaamistaan viidellä uudella avainhenkilöllä. 

“Olemme solmineet kaksinumeroisen määrän uusia asiakkuuksia, joiden digiosaajatarpeet olemme ketterästi myös täyttäneet. Liiketoimintanäkymien ollessa suotuisat on aika laajentaa joukkuetta”, Henrico Digitalin toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä kertoo. 

Liikeidea valmiina skaalattavaksi 

Vuodesta 2019 toimineella Henrico Digitalilla on kolme palvelukonseptia: digitaalisten verkkokaupparatkaisuiden tuotanto, digistrategioiden konsultointi sekä digialan osaajien ja johtajien suorahaku- ja interim-palvelut. Kilpailuvalttina on näiden palveluiden ketterä tarjoaminen hyödyntämällä yli 25:n digialan kokeneen osaajan freelancer-verkostoa. 

“Henricon verkostoon kuuluu johtajia, jotka ovat itse olleet konseptoimassa e-kauppaa ja vieneet digihankkeita maaliin. He myös ovat parhaita osaajia konsultoimaan, auttamaan asiakkaita interim-pohjaisesti tai etsimään asiakkaalle kokopäiväisen kollegan palvelukseen”, Pyyhtiä kuvailee yhtiön liikeideaa. 

Viisi kovaa osaajaa Henricon joukkueeseen 

Vastatakseen nopeisiin ja haastaviinkin toimeksiantoihin Henricossa toimii Pyyhtiän ohella jatkossa viisi uutta avainpelaajaa: 

15.2. Henricossa aloitti asiakkuusjohtajana Minna Kruhse LinkedIN, jolla on yli 20 vuoden kokemus digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakkuuksienhoidon asiantuntija- ja johtotehtävistä. 

25.3. Henricoon liittyi partnership-konsulttina Mika Herlin LinkedIN vahvistaen monipuolisella suorahaun, myynnin ja johtotehtävien taustallaan Henricon osaamista. 

12.4. Henricoon liittyi partnership-konsulttina Senior Advisorin rooliin Lari Similä LinkedIN vahvistaen monipuolisella suorahaun, myynnin ja johtotehtävien taustallaan Henricon osaamista.

19.4. Henricossa COO-tehtävässä aloittaa Markus Räikkönen LinkedIN, jolla on monipuolinen kokemus IT- ja markkinointialalta sekä vahva osaaminen digitaalisten liiketoimintojen kehittämisestä.  

3.5. Henricon tiimi täydentyy vielä Senior ICT Recruitment Consultant Markus Hämäläisellä LinkedIN, jolla on vahvat näytöt digialan suorahakuprojektien johtamisesta sekä laaja osaajien verkosto. 

“Tavoitteena Henricolla on vuoden loppuun mennessä laventaa liiketoimintaa ja auttaa vieläkin isompaa määrää asiakkaitamme onnistumaan digitaalisessa liiketoiminnassa”, Tomi Pyyhtiä summaa.

Lisätietoja:
​Henricon toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä

puh. 050 388 4106
tomi.pyyhtia@henrico.fi

StaffPoint-konserniin kuuluva Henrico Digital Oy on vuonna 2019 perustettu digitaalisen liiketoiminnan tuotanto-, strategia- sekä suorahakupalveluita tarjoava yritys. Henricon asiantuntijat, mukaan lukien lähes 30 digital freelancer-konsultin verkosto, ovat Suomen kokeneimpia e-kaupan ja digitaalisten ratkaisuiden kehittäjiä ja konsultteja. Henricon asiakkaita ovat mm. Holiday Club, K-Caara, Dingle, Minimani, Sanoma Pro, Strand Properties, Keskisen Kello, Lumo, IBU, Drop, Lapland Hotels, Genero, Dagmar ja Motonet. Lue lisää: http://www.henrico.fi

How can we help? Please get in touch, we are excited to hear from you!

Related Articles

Case Frosmo

Case Frosmo

Frosmo chose Henrico to be their digital business partner. Collaboration starts with new business sales and eCommerce stores consulting. “Our customers’ needs more and more eCommerce consulting & senior resources in growing their digital businesses. To strengthen...

Case K-Caara

Case K-Caara

“K-Caara´s customers needed to understand what the digital transformation opportunities and threats for their own businesses are. Henrico Digital helped our customers to understand what digital business trends are arising on a global scale, why customer experience...

Case Drop

Case Drop

“Drop.fi eCommerce store needed to find out how to attract new sales leads. We needed analysis, how our sales funnel works to bring online sales leads. With Henrico´s help, we got more insights on how for example our paid search advertising works and what web...