Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Head of ICT – KSS Energia

24 Mar, 2023

Haemme nyt uuteen rooliin Head of ICT:tä vastaamaan KSS Energia -konsernin ICT- ja tietoturvaratkaisuista sekä prosesseista yhdessä asiantuntevien kumppaneidemme kanssa.   
 
Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Digijohtajan kanssa ja vastaat tiimin kanssa konsernin kokonaisarkkitehtuurista, teknologiavalinnoista, tietoturvasta sekä ICT-projektisalkun hallinnasta. Teet yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa tiivistä yhteistyötä ICT-palveluntuottajien ja konsernin liiketoimintojen kanssa. Uudella Head of ICT:lla on budjettivastuu ICT-palvelukokonaisuudesta ja hän raportoi Digijohtajalle.  

Kehittyvänä organisaationa odotamme sinun hallitsevan muutosten läpiviemisen ja toimimisen monitoimittajaympäristössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyvykkyyttä johtaa ja valvoa kumppaniyhteistyötä sekä kehittää toiminta- ja yhteistyömalleja. Toivomme sinulta myös strategista ajattelukykyä sekä ratkaisukeskeistä ja määrätietoista työskentelyotetta. 
 
Toivomme sinulta  

  • Kattavaa +7v työskentelykokemusta ja kyvykkyyttä kehittää yrityksen sisäistä IT-arkkitehtuuria ja tietoturvaratkaisuja sekä johtaa hankkeita ja projekteja. 
  • Näkemystä ja kokemusta tiedonhallinnan, tietoturvan ja integraatioiden ratkaisuihin sekä hallintaan yhdessä palveluntuottajien kanssa (laite-, teknologia- ja järjestelmävalinnat, sovelluspalvelut). 
  • Kokemusta kumppaniohjauksesta sekä moniosaajatiimin vetämisestä. 
  • Kokemusta järjestelmien, laitteiden ja ICT-palveluiden kilpailutuksesta ja hankinnasta. 
  • Relevanttia korkeakoulututkintoa.  
  • Suomen kielen taitoa, sillä työskentelykielemme on suomi. Arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa. 
     

Tarjoamme sinulle 
 
Monipuolisen ja uuden roolin, keskustelevan organisaation sekä vaikutusmahdollisuuksia. Energiatoimialalla on käynnissä iso muutos, data on keskeistä ja sen hyödyntäminen keskiössä. Meillä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden työskentelytapoihin ja kehittämään kyvykästä kumppaniverkostoa ja toimintamalleja ICT-alueella.  
 
Konsernissamme on monipuoliset henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle hyvinvointi-, kulttuuri-, liikunta-, ja työmatkaedun sekä lounasedun. Henkilöstöllemme kuuluu laaja työterveys sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Palkitsemismalleina konsernissamme käytetään mm. henkilöstörahastoa ja kannustepalkkiota.  

Joustava etätyö on osa arkeamme, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä käyntiä myös päätoimipaikassamme Kouvolassa. Muita toimipaikkojamme ovat Lahti ja Helsinki.  
 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 04.04.2023 mennessä! Lähetä lyhyt viesti, linkki LinkedIn-profiilisi ja CV:si Henrico Digitalin rekrytointikonsulteille Markukselle (markus.hamalainen@henrico.fi) tai Lindalle (linda.rattel@henrico.fi). Aloitamme hakijoiden haastattelut hakuajan päätyttyä.

KSS Energia on energia-alan konserni, joka kehittää palveluja asiakkaille yhdessä kumppaniensa kanssa ja myy sähköä, lämpöä ja kaasua sekä energiaosaamista ja –ratkaisuja. KSS Energian toimipisteet ovat Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä. KSS Energia palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea.

KSS Energia konsernin muodostavat emoyhtiö KSS Energia Oy sekä tytäryhtiöt KSS Verkko Oy, KSS Lämpö Oy, KSS Rakennus Oy ja Suomen Energia-Urakointi Oy. Konsernissa harjoitetaan sähkön ja kaukolämmön tuotantoa ja myyntiä, maakaasun myyntiä, sähkö -, lämpö- ja kaasuverkkojen käyttöä ja ylläpitoa sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentamista ja suunnittelua.

KSS Energia konsernissa työskentelee yli kaksisataa energia-alan ammattilaista. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 217 miljoonaa euroa. KSS Energia Oy on Kouvolan kaupungin 100% omistama yhtiö. Olemme päihteetön työpaikka, joten henkilöstölle tehdään huumausainetesti työhöntulotarkastuksen yhteydessä. Tutustu tarkemmin: www.kssenergia.fi