Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Head of Digital – Silmäasema

26 Oct, 2021

Oletko tiimipelaaja, joka haluaa olla rakentamassa kokonaisvaltaista asiakaskokemusta ja Silmäaseman kasvua digitaalisen markkinoinnin työkalupakilla? 


Silmaasema_logo

Silmäasema on suomalaisten asiantuntija kaikissa silmäterveyden ja näönhuollon tarpeissa. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme on kasvamassa yhä monikanavaisemmaksi.


Etsimme nyt joukkoomme

Head of Digitalia

kasvattamaan ja vauhdittamaan yhtiön digitaalisen asioinnin aluetta.   

Tulet olemaan kasvumme avaintekijä ja vastaat digitaalisen asiakaskokemuksen ja ajanvarausten kasvattamisesta kokonaisvaltaisesti. Etsit ja kokeilet uusia tapoja löytää asiakkaita ja tehdä kasvua erilaisia digitaalisia kanavia hyödyntäen. Osaat itse tarttua sujuvasti toimeen digitaalisessa kehittämisessä ja sen ohjaamisessa. Haluat päästä kehittämään digitaalisia alustoja ja osaat johdattaa tiimisi sellaisten tekemisten äärelle, jotka näkyvät suoraan asiakaskokemuksessa ja konversiossa. Avainhenkilönä tuot näkemyksesi digimyynnin ja –markkinoinnin strategiaan.

Ohessa esimerkkejä siitä, mitä kasvun tekeminen voi sisältää:  

 • Silmäaseman digitaalisten alustojen kehityksen ohjaaminen tukemaan myynnin kasvua 
 • Silmäasema.fi sivuston ja asiointipolkujen optimointi sekä tuloksellinen kehittäminen  
 • Ajanvarausten konversioiden kasvattaminen ja optimointi  
 • Julkaisualustan kehitys käytettävyyden ja visuaalisuuden osalta 
 • Myynnin kasvuun tarvittavan analytiikan ja dashboardien kehityksen edistäminen 

Lisäksi arvostaisimme: 

 • Ymmärrystä ja kokemusta datalähtöisestä digipalvelun jatkuvasta kehittämisestä.  
 • Kokemusta Salesforcesta. 
 • Kokemusta erikoisvähittäiskaupasta tai terveystoimialasta. 
 • Projektityössä toimimisen kokemusta. 
 • Kumppani- ja yhteistyöverkoston hallintakokemusta.  

Silmäaseman digi- ja markkinointitiimissä pääset: 

 • Kasvamaan tiiminvetäjänä itsenäiseen ja vastuulliseen rooliin, jossa saat tukea sisäisiltä sidosryhmiltä ja kumppaneilta kasvattaessamme yhteistä digitaalista kokemusta.  
 • Vastaamaan oman tiimin raportoinnista Silmäaseman markkinointijohtajalle sekä muulle johdolle.
 • Tekemään tiivistä yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten kumppanien kanssa.  
 • Oppimaan itse ja jakamaan omaa osaamistasi eri alueiden asiantuntijoiden kanssa Silmäasemalla. Samalla pääset yhdessä kehittämään liiketoiminnan tavoitteita, uusia teknologioita ja toimintamalleja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä konsulttiimme Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) laittamalla lyhyt viesti ja LinkedIn-profiilisi 07.11.2021 mennessä. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.​

Silmäasema 
Silmäasema on suomalaisten asiantuntija kaikissa silmäterveyden ja näönhuollon tarpeissa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen 150 myymälässä sekä 18 silmäsairaalassa. Lisäksi Silmäasemalla on kuusi myymälää Virossa.  Palvelemme asiakkaitamme noin 1 000 silmäterveyden ammattilaisen voimin. Meiltä saat silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Valikoimaamme kuuluvat myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä monipuolinen silmäkirurgia. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen! 

Teemme vuosittain noin 210 000 optikon näöntarkastusta, 190 000 silmälääkärin vastaanottoa ja yli 25 000 silmäleikkausta. Silmäasema on osa suomalaista Coronaria-konsernia, joka on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista.