Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Haussa verkkokauppakokemuksella varustettu operatiivinen johtaja (COO)

31 Jan, 2021

Suomen suurimman kelloverkkokaupan Keskisen Kellon liikevaihto on kasvanut 6 miljoonasta 20 miljoonaan alle kolmessa vuodessa. Viime vuonna valloitimme Ruotsin, ja nyt olemme avaamassa verkkokaupan Eurooppaan. Haemme nyt verkkokaupan myynnin ja markkinoinnin kehittämisen ammattilaista tulosvastuulliseen työhön ja johtoryhmän jäseneksi varmistaaksemme kasvumme jatkumisen.

Keskisen Kellon operatiivisena johtajana vastaat Keskisen Kellon verkkokauppojen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa, Ruotsissa ja Euroopassa. Tehtävässäsi raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Olet hakemamme rautainen ammattilainen, jos

·       sinulla on vahva kokemus verkkokaupan myynnin kehittämisestä 

·       olet toiminut verkkokaupan parissa kauppiaana, markkinoijana tai digitoimistossa

·       sinulla on kokemusta tulosvastuullisesta Facebook– tai Google-mainonnasta

·       pystyt itsenäisesti etsimään mahdollisuuksia tuotekatalogistamme, tunnistamaan uusia tuoteryhmiä ja toteuttamaan kampanjoita

·       kykenet kantamaan vastuuta myös paineen ja kiireen keskellä.

Eduksesi katsomme

·       kaiken teknisen osaamisen, Magento 2 -verkkokaupan tuntemuksesta on erityinen vahvuus ja

·       kokemuksen kansainvälisestä kaupankäynnistä, joka on sinulle ehdoton plussa.

Miksi Keskisen Kellolle töihin?

Keskisen Kello on nopeasti kansainvälistyvä, hyvää tulosta tekevä verkkokauppayritys. Toimenkuvasi on itsenäinen ja vastuullinen, ja toimit työssäsi yrityksen toimitusjohtajan oikeana kätenä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja opit jatkuvasti uutta. Saat johdettavaksesi osaavan xxx hengen tiimin, jonka esimiehenä toimit.

Tehtävä on vahvasti tulosvastuullinen: jos kauppa ei käy, olet ensimmäisenä vastaamassa siitä. Voit tehdä töitä joustavasti etänä tai Kulosaaressa merellisissä maisemissa hyvien metroyhteyksien varrella.

Tässä työ sinulle, joka elät ja hengität verkkokauppaa, markkinointia ja myyntiä, etkä kaipaa byrokratian rattaisiin!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointia hoitava yhteistyökumppanimme Henrico Digital Oy:n toimitusjohtaja Tomi Pyyhtiä. tomi.pyyhtia@henrico.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköpostilla tomi.pyyhtia@henrico.fi otsikolla “COO, Keskisen Kello”, 23.3. mennessä.

Keskisen Kello on vuodesta 2020 kuulunut A-lehdet-konserniin. A-lehdet-konsernin muodostavat medialiiketoimintaan keskittyvä A-lehdet Oy, pohjoismaisen designin johtava verkkokauppa Finnish Design Shop, kasvumarkkinoinnin edelläkävijä Genero sekä Suomen suurin kelloverkkokauppa Keskisen Kello.