Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Front-end developer – Motonet

31 Mar, 2021

Motonet on vahvasti kasvava autovaraosien ja -tarvikkeiden, työkalujen sekä vapaa-ajan tuotteiden erikoisliikeketju. Autoilijoiden ja moottoripyöräilijöiden lisäksi myymälät palvelevat monipuolisesti niin veneilijöitä, kalastajia kuin kodinremontoijiakin.

Haussa Motonetin digitaalisen myynnin kehitystiimiin
FRONT-END DEVELOPER
Ensiluokkaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen ja kehittämiseen tarvitsemme sinua!

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan digitaalisen myynnin kehitystiimissä. Pääset mukaan rakentamaan toiminnallisesti kestäviä verkkoratkaisuja, joilla tuetaan monikanavaista myyntiä ja rakennetaan parempaa asiakaskokemusta.

Tehtäväsi on organisaatiossamme uusi, ja tarjoamme loistavan mahdollisuuden päästä suunnittelemaan ja rakentamaan ainutlaatuista digitaalista konseptia. Onnistuaksesi tehtävässäsi tarjoamme tueksesi tiimimme, joka koostuu markkinoinnin, ohjelmistokehityksen ja verkkokaupan ammattilaisista.

Hyvin menee, mutta menköön!
Otamme kehitysaskeleet juosten, mutta hikistä hommaa tämä ei kuitenkaan ole, koska meillä työt tehdään kimpassa. Emme tyydy purkkaratkaisuihin, vaan teemme työtä, josta haluamme ottaa kunnian.

Meillä kvartaalisekoilu ja korporaatiomatriisit on unohdettu, ja pääset keskittymään olennaiseen. Saat mahdollisuuden vaikuttaa työhösi ja palautettasi arvostetaan. Tässä on paikka hyvin menestyvässä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset nautiskelemaan myös vapaa-ajasta. Toimistolla ei tarvitse asua eikä henkilökunnan jatkuvasti joustaa, vaan meillä työ ja muu elämä ovat hyvässä tasapainossa.

Vaikka emme tarjoakaan biljardipöytää tai henkilökohtaista hedelmäkoria, niin sinulle aukeaa ovet meidän muihin henkilöstöetuihin, kuten kuntosalille tai kulttuurin äärelle. Tai jos esimerkiksi autoilet, pyöräilet, mopoilet, veneilet tai vaikkapa kalastat, niin Motonetin tuotteiden parissa työskentely antaa mukavan lisän työlle.

Millaista työkaveria etsimme?
• Hallitset nykyaikaiset käyttöliittymien ohjelmointikielet, esim. React, Angular/TypeScript, JSS / LESS / SASS, HTML, javascript, node.js.
• Olet kerryttänyt vähintään neljän vuoden käytännön kokemusta front-end kehityksestä
• Taskussasi on korkeakoulututkinto tai omaat vastaavan tietotaidon
• Ymmärrät backend-ohjelmoinnin perusteet
• Sinulla on taitoja ja kokemusta ketterän kehityksen työtavoista
• Omaat jo aikaisempaa käytännön kokemusta Gitista ja JIRAsta
• Sinulla on visuaalista silmää ja käytettävyyssuunnittelun ymmärrystä sekä hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Plussaa saat seuraavista:
• Verkkokaupan ekosysteemien tuntemus
• Kokemusta headless-arkkitehtuuriratkaisuista
• CI/CD -työkalujen ja/tai Azure DevOpsin käyttökokemus
• Oman ajankäytön hyvä hallinta ja järjestelmällisyys

Verkkokauppatiimin työtilat ovat Turussa, aivan Motonet-tavaratalon vieressä, mutta toimipaikkasi joustaa sijaintisi mukaan. Työtehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja palkkaus sovitaan vastaamaan osaamistasi. Työt odottavat jo tekijäänsä, joten valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset, palkkatoivomuksineen voit lähettää >> tomi.pyyhtia@henrico.fi