Freelancer: IT-RECRUITER

26 Aug, 2022

Finland

Submit your application by:

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image-1.png

Kokeneista IT-asiantuntijoista on huutava pula, kuin myös osaajista, jotka ymmärtävät kuinka IT-asiantuntijoita voidaan houkutella eri inhouse-rooleihin töihin. Markkinat ovat kypsyneet jo niin pitkälle, että myös IT-rekrytoijat nauttivat suurta arvostusta melkein yrityksessä kuin yrityksessä. Etsimme nyt Henrico Digitalin omaan interim-verkostoomme asiakasprojekteihin

Freelancer IT-Recruiter -headhuntereita

Sinulla on muutaman vuoden kokemus digi- ja/tai IT-alan ammattilaisten rekrytoinneista, joko asiakkaan tai headhunter-toimiston puolelta. Olet proaktiivinen tiimipelaaja ja haluat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

Voit olla itsenäinen yrittäjä tai sivutöitä toiminimellä tekevä. Meillä pääset mukaan ammattimaiseen freelancer-verkostoomme, jossa pääset verkostoitumaan muiden kovien digi- ja IT-alan osaajien kanssa.

Toivomme sinulta myyntihenkistä asennetta etkä tarvittaessa pelkää haastaa asiakasta kohti parempaa rekrytointia. Haluat vilpittömästi auttaa asiakasta onnistumaan nykypäivän IT-rekrytoinnin haasteissa ja tarvittaessa laitat itsesi likoon, kun tilanne vaatii rautaista kontaktointia rekryputken alkupään vahvistamiseksi.

Tarjoamme: 

  • Tuntiperusteinen korvaus kokemustasosta ja lopullisesta työnkuvasta riippuen (arviolta 50 – 90€/h +alv)
  • Valmiit asiakkaat, jotka todella tarvitsevat ja arvostavat apuasi
  • Henricon omien rekrykonsulttien tuki päivittäisten haasteiden ratkomiseen
  • Yrittäjänä saat lähtökohtaisesti itse päättää työaikasi, työskennellä osa-aikaisesti, täysaikaisesti, etänä tai paikan päältä
  • Henricon myynnin tuki sinulle mielekkään projektin löytämiseen

Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään sapluunaan emmekä pakota sinua mihinkään tiettyyn projektiin. Saat vapaasti valita sen mahdollisuuden joka resonoi elämäntilanteeseesi ja arvoihisi.

Jos koet, että olet oikea henkilö auttamaan asiakkaita IT-rekrytointien kanssa tai haluat keskustella aiheesta lisää, ota mehin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Locations: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta, Rovaniemi, koko SuomiSubmit your application by: 30.06.2023