Ohjelmistokehittäjä-freelancer

Ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät digiliiketoiminnan kasvun tueksi

Blog-homepage-image

Mikä on ohjelmistokehittäjä-freelancer?

Freelanceristä puhutaan silloin kun kyseessä on henkilö, joka työllistää itse itsensä sen sijaan, että toimisi toisen yrityksen palkkalistoilla. Ohjelmistokehittäjä-freelancer on henkilö, joka on erikoistunut nimensa mukaisesti ohjelmistokehitykseen. Hän voi olla esimerkiksi erikoistunut DevOps -osaaja ja nimikkeinä hänellä voi olla esim. Software Architect, Software Developer, Cloud Developer, Full Stack Developer tai Front/Back-end Developer.
Dedicated Developer Team Image

Milloin ohjelmistokehittäjä-freelanceria kannattaa käyttää?

Yritykselle tarve ohjelmistokehittäjä-freelancerin palveluiden hyödyntämiseen saattaa nousta esimerkiksi seuraavanlaisissa tilanteissa:

 1. Saatavuus
  Haluttua osaamista ei ole helposti löydettävissä markkinoilta, tai yritys ei ole tarpeeksi vetovoimainen houkutellakseen sopivaa ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.
 1. Aikataulu
  Yrityksen kasvun mahdollistava softakehitys vaatii nopeita toimia, ja positioihin ei saada nopealla aikataululla palkattua tarvittavaa määrää osaajia.
 1. Kustannustehokkuus
  Haetaan kustannustehokasta ratkaisua vs. isoa ohjelmistotaloa, jonka katerakenne on raskaampi kuin yksinyrittäjällä.
Dedicated Developer Team Image

Ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu                  – miksi Henrico?

Etsitkö töitä image
 • Laaja ohjelmistokehittäjien verkosto – suuri kansainvälinen verkostomme takaa, että meiltä saatte aina tarvitsemanne määrän osaavia ohjelmistokehittäjiä. Luotettavasti ja nopeasti.
 • Osaaminen – ohjelmistokehittäjämme ovat oman alueensa spesialisteja. Asiakkaana voitte valita kehittäjän kokemustason tulevan toimenkuvan mukaan.
 • Sitoutuminen – ohjelmistokehittäjä on kuin ”yksi teistä” ja toimii kiinteänä osana tiimiänne. Tehtävä on tyypillisesti täysipäiväinen ja kesto sovitaan tarpeenne mukaan, esim. 6 tai 12 kk.
 • Joustava – ohjelmistokehittäjä omaksuu yrityksenne toimintatavat sekä käyttämänne työkalut ja sovellukset, varmistaen näin saumattoman yhteistyön.
 • Motivaatio – moni ohjelmistokehityksen ammattilainen haluaa tänä päivänä toimia yrittäjänä. Heillä on sisäinen palo tuottaa laadukasta työnjälkeä ja samalla sitoutua yrityksenne tavoitteisiin.
 • Kustannustehokkuus – tehokkaat prosessit ja puuttuvat välikädet tekevät meistä kustannustehokkaan toimijan. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat.
 • Sopimus – vuokraamalla ohjelmistokehittäjän meiltä, teette toimeksiantosopimuksen työsopimuksen sijaan. Yhteistyö on yrityksellenne helppoa ja joustavaa, ja vältytte erilaisilta työnantajamaksuilta.
Etsitkö töitä image
Henrico-contact-form-ornament

Täsmällisesti tarpeeseen – joustavasti ja tehokkaasti

Henricon tarjoama ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu on joustava kokonaisuus, ja luotu ratkaisemaan monelle yritykselle ajankohtainen ohjelmoinnin osaajien resurssipula. Suomessa on tällä hetkellä n. 15.000 ohjelmistokehittäjän vaje. Tämä aiheuttaa tyypillisesti haasteita projektien sujuvalle etenemiselle ja digiliiketoiminnan muutoksiin reagoimiselle: kasvun edellytykset eivät täyty, jos teknologia laahaa perässä.

Eurooppalainen osaajaverkosto ja tiiviit suhteet ohjelmistoalan kumppaneihin mahdollistavat meille asiakkaidemme osaajatarpeiden täyttämisen – tehokkaasti ja luotettavasti. Palvelu myös skaalautuu helposti, kun asiakas tarvitsee tiimiinsä lisää ohjelmistokehittäjiä.

Meillä on organisaationa ketterät prosessit ja maltillinen kulurakenne. Näin voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa palvelua ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Digital Talents are at Our Core- Image

Ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu  – näin se etenee

Sopivan ohjelmistokehittäjän löytyminen on asiakkaalle mutkaton prosessi, joka voidaan toteuttaa nopealla aikajänteellä:

 1. Alkukartoitus (tehtävän kuvaus, projektin kesto, edellytetty osaamistaso)
 1. Työpaikkailmoituksen laadinta ja viestintä verkostoillemme
 1. Sopivan tekijän kartoittaminen – toimitamme asiakkaalle muutaman kandidaatin tehtävään parhaiten soveltuvista osaajista
 1. Asiakas suorittaa loppuhaastattelut ja valitsee ohjelmistokehittäjän tiimiinsä

Asiakkaitamme

Yhä useammat suomalaiset suuryritykset hyödyntävät ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelua digiliiketoiminnan kehittämisen tukena.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
marimekko

Tekijät kasvunne tueksi

Etsitkö töitä image

Meiltä saat osaavat freelancer-ohjelmistokehittäjät mm. seuraaviin toimenkuviin:

 • UI developer, UX designer
 • Freelancer data engineer, data scientist, software engineer, robotics engineer, machine learning engineer
 • Front end developer, Back end developer, Full stack developer, Freelancer web developer
 • Freelance WordPress developer, Android developer, iOS developer, game developer, SharePoint developer
 • PHP developer, JavaScript developer, SQL developer, Python developer, React developer

Autamme yritystänne löytämään tarvitsemanne ohjelmistokehityksen ammattilaiset digiliiketoiminnan kasvun tueksi, joten kerro meille millaista osaamista kaipaatte.

Etsitkö töitä image

Tiedätkö mitä kannattaa huomioida kun olet palkkaamassa ohjelmistokehittäjä-freelanceria tiimiisi?

Lataa tästä vinkit.

Voimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä!