Freelancer-ohjelmistokehittäjä

Ammattitaitoiset ohjelmistokehittäjät digiliiketoiminnan kasvun tueksi

Henrico-contact-form-ornament

Henrico tarjoaa yrityksille joustavaa ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelua, täsmällisesti tarpeeseen sovitettuna. Meillä on laaja verkosto ohjelmoinnin osaajia, junior-, mid- ja senior-tasolla, jotka liittyvät väliaikaisesti osaksi asiakkaidemme ohjelmistokehittäjätiimiä ja vahvistavat juuri tarvittavia osa-alueita.

Vuokrattu ohjelmistokehittäjä työskentelee etänä, käyttäen sujuvasti asiakasyrityksen työkaluja ja omaksuen yhteiset työskentelytavat. Kansainväliset osaajamme viestivät englannin kielellä ja pitävät säännöllisesti yhteyttä tiimiin.

Asiakkaitamme ovat suomalaiset keskisuuret ja suuret yritykset, jotka kaipaavat osaajia teknologisen kehityksen tueksi ja siivittämään digiliiketoiminnan kasvua. Tarjoamme yrityksille myös digimarkkinoinnin ja verkkokaupan osaajien freelancer-palvelua sekä autamme rekrytoimaan avainhenkilöitä tehokkaan suorahakupalvelumme kautta. Olemme osa rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunutta StaffPoint-konsernia.

Ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu                  – miksi Henrico?

Etsitkö töitä image
 • Laaja ohjelmistokehittäjien verkosto – suuri kansainvälinen verkostomme takaa, että meiltä saatte aina tarvitsemanne määrän osaavia ohjelmistokehittäjiä. Luotettavasti ja nopeasti.
 • Osaaminen – ohjelmistokehittäjämme ovat oman alueensa spesialisteja. Asiakkaana voitte valita kehittäjän kokemustason tulevan toimenkuvan mukaan.
 • Sitoutuminen – ohjelmistokehittäjä on kuin ”yksi teistä” ja toimii kiinteänä osana tiimiänne. Tehtävä on tyypillisesti täysipäiväinen ja kesto sovitaan tarpeenne mukaan, esim. 6 tai 12 kk.
 • Joustava – ohjelmistokehittäjä omaksuu yrityksenne toimintatavat sekä käyttämänne työkalut ja sovellukset, varmistaen näin saumattoman yhteistyön.
 • Motivaatio – moni ohjelmistokehityksen ammattilainen haluaa tänä päivänä toimia yrittäjänä. Heillä on sisäinen palo tuottaa laadukasta työnjälkeä ja samalla sitoutua yrityksenne tavoitteisiin.
 • Kustannustehokkuus – tehokkaat prosessit ja puuttuvat välikädet tekevät meistä kustannustehokkaan toimijan. Näin voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat.
 • Sopimus – vuokraamalla ohjelmistokehittäjän meiltä, teette toimeksiantosopimuksen työsopimuksen sijaan. Yhteistyö on yrityksellenne helppoa ja joustavaa, ja vältytte erilaisilta työnantajamaksuilta.
Etsitkö töitä image
Henrico-contact-form-ornament

Täsmällisesti tarpeeseen – joustavasti ja tehokkaasti

Henricon tarjoama ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu on joustava kokonaisuus, ja luotu ratkaisemaan monelle yritykselle ajankohtainen ohjelmoinnin osaajien resurssipula. Suomessa on tällä hetkellä n. 15.000 ohjelmistokehittäjän vaje. Tämä aiheuttaa tyypillisesti haasteita projektien sujuvalle etenemiselle ja digiliiketoiminnan muutoksiin reagoimiselle: kasvun edellytykset eivät täyty, jos teknologia laahaa perässä.

Eurooppalainen osaajaverkosto ja tiiviit suhteet ohjelmistoalan kumppaneihin mahdollistavat meille asiakkaidemme osaajatarpeiden täyttämisen – tehokkaasti ja luotettavasti. Palvelu myös skaalautuu helposti, kun asiakas tarvitsee tiimiinsä lisää ohjelmistokehittäjiä.

Meillä on organisaationa ketterät prosessit ja maltillinen kulurakenne. Näin voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa palvelua ja kilpailukykyisen hinnoittelun.

Digital Talents are at Our Core- Image

Ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelu  – näin se etenee

Sopivan ohjelmistokehittäjän löytyminen on asiakkaalle mutkaton prosessi, joka voidaan toteuttaa nopealla aikajänteellä:

 1. Alkukartoitus (tavoitteet, haasteet, tehtävän edellyttämä osaamistaso)
 1. Työpaikkailmoituksen laadinta ja viestintä verkostoillemme
 1. Sopivan tekijän kartoittaminen – toimitamme asiakkaalle muutaman kandidaatin tehtävään parhaiten soveltuvista osaajista
 1. Asiakas suorittaa loppuhaastattelut ja valitsee ohjelmistokehittäjän tiimiinsä

Asiakkaitamme

Yhä useammat suomalaiset suuryritykset hyödyntävät ohjelmistokehittäjien freelancer-palvelua digiliiketoiminnan kehittämisen tukena.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
marimekko

Tekijät kasvunne tueksi

Etsitkö töitä image

Meiltä saat osaavat freelancer-ohjelmistokehittäjät mm. seuraaviin toimenkuviin:

 • UI developer, UX designer
 • Freelancer data engineer, data scientist, software engineer, robotics engineer, machine learning engineer
 • Front end developer, Back end developer, Full stack developer, Freelancer web developer
 • Freelance WordPress developer, Android developer, iOS developer, game developer, SharePoint developer
 • PHP developer, JavaScript developer, SQL developer, Python developer, React developer

Autamme yritystänne löytämään tarvitsemanne ohjelmistokehityksen ammattilaiset digiliiketoiminnan kasvun tueksi, joten kerro meille millaista osaamista kaipaatte.

Etsitkö töitä image

Voimmeko olla avuksi?