Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Freelancer Network Coordinator – Henrico Digital

30 Sep, 2021

Henrico Digital on v. 2019 perustettu digi- ja ICT-osaajien suorahakuja ja alan osaajien palveluita tarjoava yritys. Konsulttimme ovat toimineet suurissa suomalaisissa yrityksissä verkkokauppatiimien ja digitiimien rekrytoivina esimiehinä ja johtajina sekä suorahakuyrityksissä rekrytointikonsultteina. Henrico Digital Oy siirtyi yrityskaupalla StaffPoint -konsernin yhtiöksi tammikuussa 2021.

 

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme uuteen rooliin

Freelancer Network Coordinatoria

vastaamaan Henricon interim management- ja freelancer -verkoston projektien koordinoinnista, asiakkuuksista, sekä freelancer-verkoston kasvattamisesta. Freelancer –verkostossamme on tällä hetkellä jo yli 50 kovan luokan digitaalista freelanceriä. 

Tehtävät 

 • Vastaat freelancer-verkostomme koordinoinnista sisältäen mm. projektinhallinnan sekä asiakasviestinnän. 
 • Tuet freelancer-projektien myyntityötä nykyisille ja uusille asiakkaille yhdessä Client Directorin ja Head of Salesin kanssa. 
 • Ylläpidät ja markkinoit freelancer -verkostoamme ja haet aktiivisesti verkostoomme uusia kovatasoisia digi-freelancereitä. 
 • Matchaat oikeanlaiset osaajat sopiviin projekteihin.
 • Varmistat että sopimukset ovat kunnossa ja että laskutukset ja raportoinnit ovat ajan tasalla.
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä StaffPoint-konsernin muiden tytäryhtiöiden ja liiketoimintojen kanssa, kasvattaen koko konsernin myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä. 

Kokemus/vaatimukset 

 • Substanssiosaamista digistä ja ICT:stä sekä kokemusta/ymmärrystä erilaisista digi-/ICT-alan projekteista – mahdollisesti olet jo toiminut vastaavassa roolissa muualla (esim. projektikoordinaattorina) 
 • Olet hoitanut B2B -asiakkuuksia, mielellään digi-/ICT-puolella
 • Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta, sekä aktiivista ja saumatonta sidosryhmätyöskentelyä eri toimijoiden välillä (freelancerit, asiakkaat, Henricon/StaffPointin tiimi)
 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Suomen ja englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen 

 
Henrico Digitalissa saat läpileikkauksen suomalaisten yritysten digitaaliseen transformaatioon ja asiakasyrityksiä on keskikokoisista isoihin konserneihin. Pääset mukaan kasvavaan liiketoiminta-alueeseen, ja pääset vaikuttamaan yrityksen kasvuun ja kehitykseen. Työympäristö on start-up -henkinen, ison konsernin tuen ja etujen kanssa. Organisaatio on matala ja työkaverit ovat ammattimaisia digi- ja ICT -alan osaajia. Isossa konsernissa sinulla on hyvät urakehitysmahdollisuudet. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta etätyöt ovat myös jatkossa luonnollisesti mahdollisia. 
 
Kiinnostuitko?  Lähetä linkki LinkedIn -profiiliisi ja/tai CV:si 15.10.2021 mennessä minna.kruhse@henrico.fi Aloitamme haastattelut jo prosessin aikana.