Please note: We are no longer accepting applications for this position.

UI/UX Designer – Kojamo

28 tammi, 2022

Kojamo logo

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Ylläpidämme ja kehitämme kotejamme ja kiinteistöjämme pitkäjänteisesti. Lumo-brändimme on asumisen uudistaja ja edelläkävijä kaupunkielämisen markkinalla. Lumo tarjoaa asumista ja palveluita laatua ja viihtyisyyttä arvostavalle, joka valitsee vuokra-asumisen ja kiintyy Lumo-elämäntapaan. Kehitämme asiakaslähtöisesti uusia palveluita, jotka ovat käytössä koko Lumo-asiakkuuden ajan. 

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta uudistaa, joka saa yhdessä onnistumisista virtaa ja jolla on voittamisen asenne.

Haemme nyt Kojamolle kokenutta UI/UX Designeria vastaamaan
lumo.fi ja My Lumo-palvelun käyttökokemuksen kehittämisestä!

Panostamme vahvasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Olemme ylpeitä asiakkailtamme saamastamme palautteesta, huippukorkeasta nps-rankingista sekä edelläkävijän roolistamme toimialalla!

Odotamme sinulta kyvykkyyttä ja kokemusta tuoda meille uutta näkemystä sekä osaamista vahvistamaan tiimiämme. Tehtävä on uusi, joten odotuksemme ovat myös korkeat. UI/UX Designerina tulet vastaamaan käyttäjälähtöisestä verkkopalveluiden suunnittelusta ja käyttökokemuksesta.

UI/UX Designer osallistuu päätöksentekoon verkkopalveluiden ohjausryhmässä, mutta myös osallistuu niin testaukseen kuin asiakashaastatteluiden validointiin sekä datan seurantaan palvelukehityksen tueksi.

Odotamme sinulta:

 • Yli 5 vuoden työkokemusta vaativista palvelumuotoiluhankkeiden vetovastuusta.
 • Kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja käyttöliittymäsuunnittelusta.
 • Kyvykkyyttä vastata sekä kehittää Kojamon lumo.fi ja My Lumo-palvelun käyttökokemusta ja käyttöliittymän designia.
 • Liiketoiminnan ja palvelukehityksen huomiointikykyä, kun muotoillaan digitaalisia palveluita käyttäjälähtöisemmiksi ja samalla paremmin liiketoiminnan tavoitteita vastaaviksi.
 • Ketteriä tiimitaitoja sisäisten ja ulkoisten kollegoiden kanssa.
 • Tehokasta ja aikaansaavaa kumppaniyhteistyön vetotaitoja.
 • Työkieli: suomi.

Tarjoamme sinulle:

 • Strategisesti merkittävän ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääsee aidosti kehittämään asumisen palveluita.
 • Mukavan ja osaavan työyhteisön, loistavat työkaverit.
 • Mahdollisuuden vaikuttaa tulevaan tekemiseen niin tiiminrakennuksen kuin käyttökokemuksenkin osalta.
 • Työskentelemme hybridi-mallilla etänä, tämän lisäksi meillä kaikilla on myös omat työhuoneet toimistolla!
 • Kattavat henkilöstöedut mm. poikkeukselliset lomat, liikunta- ja hierontapalvelut toimistolla sekä vapaa-aikaa tukevat lomamökit ja paljon muuta!

Olemme tunnettuja dynaamisesta ja tuloksellisesta yrityskulttuurista, ja vastuullisuus on osa DNA:tamme. Ensiluokkainen työntekijäkokemuksemme koostuu työhyvinvoinnista, yhteen  hiileen puhaltamisesta, tuloksellisesta tekemisestä, arvojen mukaisesta johtamisesta ja alan  parhaasta osaamisesta. Lue lisää meistä työnantajana: kojamo.fi/tyopaikka.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) laittamalla lyhyt viesti, LinkedIn-profiilisi ja portfoliosi pe 04.02.2022 mennessä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lumo logo pinkki