Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Talent Search Trainee – Henrico Digital

16 maalis, 2022

Etsitkö työharjoittelupaikkaa tai helposti opintojen oheen sovitettavaa työtä, jossa kehittyä tulevaisuuden digi- ja IT-alan rekrytoijaksi? Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule tekemään merkityksellistä harjoittelujaksoa Henricolle!

Henrico Digital on vuonna 2019 perustettu digi- ja IT -osaajien suorahakuja ja alan osaajien palveluita tarjoava yritys. Kasvava konsulttitiimimme koostuu kokeneista eri alojen ammattilaisista. Henrico Digital on Suomen johtavan henkilöstöalan konsernin StaffPointin omistama yhtiö.

Etsimme nyt innostuneella asenteella ja uteliaisuudella varustettua

Talent Search Traineeta

kehittymään ja kasvamaan IT- ja digialan rekrytointien ammattilaiseksi. Tulet olemaan kullanarvoinen tuki tiimille ja tärkeä kasvun moottori etsimällä asiakkaidemme toimeksiantoihin markkinan kirkkaimmat osaajat ja varmistamalla, että heidän ehdokaskokemuksensa on mitä timanttisin.

Työtehtävät liittyvät ehdokkaiden etsimiseen LinkedInistä ja muista verkostoista/työkaluista, osaajapoolin rakentamiseen ja ehdokasviestintään. Harjoittelujakson edetessä pääset osallistumaan haastatteluihin, työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen, asiakastapaamisiin, hakijoiden arviointiin ja erilaisiin kehitysprojekteihin.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työskentelemme tällä hetkellä kuitenkin suurimmaksi osaksi etänä. Harjoittelujakson keston toivomme olevan vähintään 6kk (15-38 h/vko), osa-aikaisena tai kokoaikaisena tilanteesi mukaan. Harjoittelujakson aloitus on myös neuvoteltavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Aikaisempi kokemus rekrytointien parista sekä IT-alan tai jonkin teknisen alan ymmärrys nähdään etuna, mutta emme edellytä sitä. Reipas asenne, into oppia ja uskallus haastaa itseään ovat sitäkin tärkeämpiä!

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

 • Halua ja kiinnostusta oppia rekrytoinnista ja suorahausta sekä kehittyä alan osaajaksi
 • Palveluasennetta ja kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä
 • Järjestelmällistä työotetta ja taitoa priorisoida laaja-alaisia tehtäviä
 • Vahvoja kommunikointi- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 • 2-3 vuotta relevantteja korkeakouluopintoja

Tarjoamme sinulle:

 • Lukuisia oppimisen mahdollisuuksia ja ainutlaatuisen tilaisuuden kerätä arvokasta alan kokemusta
 • Mahdollisuuden oppia IT- ja digialan rekrytoinneista
 • Käytännönläheisen perehdytyksen sekä jatkuvan tuen ammattitaitoiselta ja kannustavalta tiimiltä
 • Matalan organisaation ja start-up-henkisen työympäristön sekä ison konsernin tuen
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Modernit työkalut ja -välineet työsi tekemiseen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä 27.3.2022 mennessä laittamalla lyhyt viesti ja CV:si ja/tai LinkedIn -profiilisi Henrico Digitalin junior rekrytointikonsultille Mira Vesalalle (mira.vesala@henrico.fi) tai ICT rekrytointipäällikölle Markus Hämäläiselle (markus.hamalainen@henrico.fi). Aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa saman tien.