Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Senior AI & Analytics Development Manager – Veikkaus

30 kesä, 2023

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialana edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella. 

Etsimme Veikkauksen keskitettyyn data- ja analytiikkayksikköön kokenutta ja näkemyksellistä

Senior AI & Analytics Development Manageria

kehittämään tekoäly- ja analytiikkakyvykkyyksiä sekä tiedolla johtamisen kulttuuria Veikkaus-tasoisesti. Roolissasi raportoit data- ja analytiikkayksikön vetäjälle (VP, Chief Data & Analytics Officer).

Tiedolla johtaminen on Veikkauksen toiminnan keskiössä – tahtotilamme on olla maailman dataohjautuvin rahapeliyhtiö vuoden 2025 loppuun mennessä ja etenemme kovaa vauhtia kohti sitä. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Palveluissamme vierailee viikoittain yli miljoonaa uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia. 

Tehtäviisi kuuluu suunnitella, kehittää ja ohjata tekoäly- ja analytiikkakyvykkyyksien kehitystä, sekä vetää valikoituja kehitysprojekteja. Vastaat myös datan ja analytiikan portfoliohallinnasta. 

Osallistut roolissasi aktiivisesti tiedolla johtamisen kulttuurin edistämiseen. Vastuullasi on tunnistaa käyttötapauksia, sekä sparrata ja innostaa sidosryhmiä tekoälyn ja analytiikan hyödyntämisessä. 

Olet lisäksi tärkeässä roolissa DA-alueen ohjauksessa ja työtapojen kehittämisessä. 

Edellytämme 

 • näkemyksellisyyttä ja useamman vuoden kokemusta tekoäly- ja analytiikkakyvykkyyksien suunnittelusta, kehittämisestä ja kehityskokonaisuuksien vetämisestä 
 • osaamista uusimmista data ja analytiikka -teknologioista ja niiden soveltamisesta sekä jatkuvaa kiinnostusta oppia lisää 
 • kykyä tunnistaa uusia tekoälyn ja analytiikan käyttötapauksia Veikkauksella 
 • kokemusta ja kykyä ajatella ja toimia sekä operatiivisella että strategisella tasolla 
 • systemaattisuutta, analyyttisuutta, proaktiivisuutta ja positiivista can-do -asennetta 
 • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja 
 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa 
 • kiitettävää suomen ja hyvää englannin kielen taitoa 

Tarjoamme 

 • mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä datan ja analytiikan ytimessä Veikkaus-tasoisessa roolissa 
 • mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla rahapelialan suuressa murroksessa ainutlaatuisessa peliyhtiössä 
 • mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi monipuolisesti sekä vaikuttaa laajasti AI- ja analytiikkakyvykkyyksien kehittämiseen tulevaisuuden Veikkauksessa 
 • loistavat kollegat sekä hyviä kehittymismahdollisuuksia innostuneessa ilmapiirissä 
 • kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työpaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingissä, Pohjois-Haagassa ja työskentelemme joustavasti hybridimallilla Veikkauksen kulloinkin voimassa olevien etätyöohjeistusten mukaisesti. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Henrico Digitalin konsulttiin Linda Rätteliin (linda.rattel@henrico.fi) tai Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti, LinkedIn-profiililsi ja/tai CV:si 30.07.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti.

Lue lisää Veikkauksesta ja uratarinoista.