Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Lead Software Developer – Helen

5 heinä, 2023

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille! Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme Helenissä uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.  

Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT-ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin. Jatkoimme tätä kehitystyötä perustamalla Helenin oman devaustiimin. Voidaksemme rakentaa voittavat ratkaisut energiamurrokseen, haemme nyt kehittämishaluista 

Lead Software Developeria  

vahvistamaan tiimiämme. Roolissa pääset kehittämään Helenin sähkön myynnin (B2C) digitaalisia ratkaisuja. Digitaalinen sähkön myyntiprosessi ja siihen liittyvä asiakkaalle monikanavainen ja datan perusteella räätälöity ostopolku, ovat keskeisiä ja liiketoimintakriittisiä sovelluskokonaisuuksia. Kehittämäsi sovelluskokonaisuus mahdollistaa suuret myyntivolyymit ja automatisoidut monikanavaiset sopimusprosessit 24/7 päivittäin. 
 
Toivomme sinulta löytyvän 

  • Vahvaa työkokemusta ohjelmistokehittämisestä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen periaatteet ja kykenet tukemaan tiimiä arkkitehtuuri- ja ratkaisuvalinnoissa. 
  • Ymmärrystä korkealaatuisten ohjelmistokomponenttien kehittämisestä ja ylläpidosta. Osallistut kehittämisen teknologia- ja toimintatapavalintoihin ja tuot kehitystiimiin ratkaisuvoimaa kokemuksellasi.  
  • Osaamista teknologioista ja käsitteistä kuten Python, React, CI/CD, IaC ja ohjelmistokehittämisestä Azure pilvipalveluun. 
  • Kokemusta monitoimittajamallissa työskentelystä.
  • Suomen kielen taitoa ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle 

  • Kehitysorientoituneen työyhteisön uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimessä.  
  • Monipuoliset henkilöstöetumme kuten henkilökuntasähkön, sähköauton latausedun, etätyömahdollisuuden ulkomailla ja hyvinvointiedun.  
  • Erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Meillä kannustetaan ja tuetaan ammatillisen osaamisen kehittymistä sekä arvostetaan työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.  
  • Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin! 

Kiinnostuitko?  

Ota yhteyttä Henrico Digitalin konsulttiin Katja Waseniukseen (katja.wasenius@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti ja linkki LinkedIn-profiiliisi 31.07.2023 mennessä. Kesälomakaudesta johtuen aloitamme haastattelut elokuussa.