Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Head of E-Commerce – Lippu.fi

5 huhti, 2022

Vain tapahtumassa, paikan päällä, voi tuntea henkilökohtaisen vuorovaikutuksen artistin, joukkueen ja yleisön kanssa. Se tunne ei välity ruudun läpi. Lippupiste Oy markkinoi ja myy ikimuistoisia hetkiä tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. Lippupiste Oy on Suomen suurin tapahtumalippujen myynti- ja markkinointiyhtiö. Aloitimme toimintamme Tampereella vuonna 1996. Olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan. Myymme lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassamme lippu.fi:ssä, omassa puhelinpalvelussamme sekä laajassa myyntiverkostossa, lähes 100 täyden palvelun myyntipisteessä ja R-kioskeissa kautta maan.

Kumppaneitamme ovat niin isot teatterit, festivaalijärjestäjät, tapahtumatalot kuin liigajoukkueetkin, konserttikiertueiden, urheilutapahtumien tai kesäteattereiden järjestäjiä unohtamatta. Lippupisteessä työskentelee yli 70 tapahtumalippujen myyntiin erikoistunutta asiantuntijaa neljällä eri paikkakunnalla: Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin lippu.fi-verkkokaupan ja datan tiimiin

Head of E-Commerce

positioon henkilöä vastaamaan Lippu.fin verkkokauppakokonaisuudesta ja dataratkaisuista sekä tiimin esihenkilötyöstä.

Vastuullasi on muun muassa Lippu.fin verkkokauppakokonaisuuden kaupallistaminen ja yhtiön analytiikkakyvykkyyksien kehittäminen.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on vankkaa kokemusta verkkokauppojen kaupallistamisesta ja data- ja analytiikkaratkaisuiden kehittämisestä. Ymmärrät lisämyynnin arvon verkkokauppakontekstissa ja sinulla on näkemystä modernin verkkokauppaekosysteemin hallitsemisesta ja kehittämisestä. Hallitset yleisimmät analytiikkatyökalut ja olet yhdessä tiimisi kanssa rakentamassa Lippu.fin data-arkkitehtuuria.

Esihenkilönä tuet tiimiäsi ja olet osana mahdollistamassa tiimisi työn edellytyksiä ja työssä onnistumista. Olet läsnäoleva esihenkilö ja pystyt osallistumaan tiimisi päivittäiseen tekemiseen ja tukemaan heitä ongelmatilanteissa. Olet proaktiivinen ja pystyt aktiivisesti edistämään projekteja ja hyödyntämään eri asiantuntijoiden osaamista yli tiimirajojen.

Sinulla voi olla aikaisempaa esihenkilökokemusta tai voit olla verkkokauppa- ja data-osaaja, joka on ottamassa seuraavaa askelta työurallaan.

Head of E-Commerce -positiossa vastaat yhdessä tiimisi kanssa muun muassa:

  • Lippu.fi -verkkokaupasta ja -sovelluksesta sekä FanSALE.fi -jälkimarkkinapaikasta
  • Lippu.fin analytiikkakyvykkyyksien ja data-arkkitehtuurin rakentamisesta
  • Uusien verkkokauppa- ja sovelluskehitysprojektien kaupallistumisesta
  • Tiimin esihenkilötyöstä

Odotamme sinulta

  • Kokemusta erilaisista verkkokaupparatkaisuista ja niiden kaupallistamisesta
  • Kokemusta data- ja analytiikkaratkaisuiden kehittämisestä ja järjestelmistä
  • Kaupallista ajattelutapaa ja tarvittavaa teknistä ymmärrystä

Tarjoamme sinulle

  • Avainposition markkinajohtajan palveluksessa
  • Järjestelmät, resurssit ja tuen tavoitteisiin pääsemiseksi
  • Mahdollisuuden olla vahvasti vaikuttamassa Lippu.fin verkkokauppa- ja datakokonaisuuteen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä hakua hoitavaan konsulttiimme (tomi.pyyhtia@henrico.fi) laittamalla lyhyt viesti ja CV:si tai LinkedIn-profiilisi. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.