Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Freelancer: Talent Acquisition Manager

30 marras, 2021

Asiakkaidemme vahvan kysynnän takia etsimme nyt Henrico Digitalin omaan interim-verkostoomme

Freelancer Talent Acquisition Managereita

Sinulla on ainakin 3-4 vuoden digi- ja/tai IT-alan ammattilaisten rekrytoinneista, joko asiakkaan tai headhunter-toimiston puolelta. Olet proaktiivinen tiimipelaaja, ja haluat olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

Voit olla itsenäinen yrittäjä, tai sivutöitä toiminimellä tekevä. Meillä pääset mukaan ammattimaiseen freelancer-verkostoomme, jossa pääset verkostoitumaan muiden kovien digi- ja IT-alan osaajien kanssa.

Olemme myös moderni työnantaja, ja meillä onnistuu työntekeminen sieltä käsin, missä itse koet sen parhaimmaksi, joko täysin etänä, tai vaikka meidän hienolla pääkonttorillamme Kampissa, Helsingin keskustassa. Tai jos haluat viettää osan työaikaasi Espanjan aurinkorannikolta käsin, niin sekin onnistuu. Meillä on StaffPoint-konsernin lokaatio Mijaksessa, jonka kautta etätyöt myös käy.

Palkkatasomme freelancereillemme on hyvin kilpailukykyinen, ja asiakkaina meillä on tunnettuja yrityksiä, kuten mm. Marimekko, Hartwall, DNA, Dagmar, Kojamo, Sanoma Pro, WSOY, Kesko, Huhtamäki, Orkla, Holiday Club ja Lapland Hotels.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä CEO:mme Tomi Pyyhtiään tai Asiakkuusjohtajaamme Minna Kruhseen. Mielellämme kerromme tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta lisää:  tomi.pyyhtia@henrico.fi / minna.kruhse@henrico.fi