Please note: We are no longer accepting applications for this position.

CIO (Tietohallintopäällikkö) – Dinolift

7 marras, 2022

Haluatko olla rakentamassa digitaalista liiketoiminta- ja IT-strategiaa? Kiinnostaisiko sinua olla mukana globaalissa kasvuyrityksessä?


Etsimme nyt kokenutta CIO:ta (Tietohallintopäällikköä) kartoittamaan Dinoliftin tulevaisuuden mahdollisuuksia. Tässä avainroolissa pääset etsimään uusia ratkaisuja ja yhteistyökumppaneita sekä rakentamaan niistä yhdessä muun organisaation kanssa tuloksellisia ratkaisuja. Uusi CIO (Tietohallintopäällikkö) tulee olemaan johtoryhmän jäsen.

Tehtäviisi kuuluu:

 • vastuu yrityksen laajuisista tietojärjestelmistä ja IT-arkkitehtuurista.
 • digitaalisen liiketoiminta- ja IT-strategian luominen mahdollistaen tehokkaan liiketoimintaympäristön edistäen asiakaskokemusta ja sujuvoittaen dinolaisten työtä.
 • liiketoiminnan analysointi ja kehittäminen etsien uusia työkaluja, kehittäen olemassa olevia prosesseja ja verkostoa.
 • uusien digitaalisten palveluiden ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittäminen teknologiaa hyödyntäen yhteistyössä liiketoimintojen kanssa.
 • organisaation tieto- ja viestintäteknologiaa koskevien strategioiden valmistelu ja johtaminen, tiimin johtaminen, budjetointi, järjestelmien tietoturvallisuuden valvonta sekä käytäntöjen ja prosessien kuvaaminen tiedon hallinnassa.

Odotamme sinulta:

 • kykyä hallinnoida tietojärjestelmien roadmapia ja elinkaarta itsenäisesti.
 • asiantuntemusta ohjelmistoista, järjestelmistä ja teknologiavalintojen vaikutuksista ja riskeistä (mukaan lukien IoT ja toiminnanohjausjärjestelmät)
 • kyvykkyyttä ymmärtää sekä tunnistaa asiakkaan toimintaa ja tarpeita.
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja (suomi ja englanti).
 • kokemusta projektijohtamisesta ja kumppaniyhteistyöstä.
 • kokemusta ja/tai ymmärrystä valmistavasta teollisuudesta.

Tarjoamme
Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, joustavan työajan, tuetut vapaa-ajan harrasteet, tuottavuuspalkkion sekä muita dinolaisten etuja. Toimipaikkamme sijaitsee Loimaalla ja työskentelemme joustavalla hybridimallilla. Toimintatapaamme kuvaa hyvin tasavertaisuus, haluamme olla yhdessä tiiminä enemmän. Meillä vallitsee tekemisen meininki ja yhteisten tavoitteiden eteen työskentelevässä tiimissä yhteishenki on erinomainen. Dinoliftillä teemme työtä hyvässä työporukassa itsenäisin toimialuein. Tarjoamme vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä. Lue lisää Dinoliftistä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti ja linkki LinkedIn-profiiliisi 16.11.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

Location: Loimaa, Finland
Submit your application by 16.11.2022