Please note: We are no longer accepting applications for this position.

eCommerce Sales Lead, consumer goods – SOK

26 Oct, 2021

Haluatko olla mukana rakentamassa maailmanluokan verkkokauppoja ja monikanavaista palvelukokemusta? Kiinnostaisiko sinua työskennellä lähes 300 digitaalisen liiketoiminnan ammattilaisen kanssa ratkoen verkkokaupan haasteita?

SOK-logo

Haemme nyt joukkoomme

eCommerce Sales Leadia

vastaamaan prisma.fi ja kodinterrra.fi verkkokauppojen myynnistä ja kehittämisestä. Haemme ammattilaista, joka liidaa käyttötavaramyyntiämme ketterällä ja innovatiivisella tavalla.

Keskeiset työtehtävät ja rooli

Tässä roolissa työskentelet SOK:n käyttötavarakaupan organisaation johtoryhmässä sekä verkkokauppojen toiminnallisessa organisaatiossa Sales-leadin roolissa ja lead-tiimissä. Toimit myös kahden hengen KT Sales-tiimin esihenkilönä.

Työn fokuksessa on päivittäisen ja tavoitteellisen myynnin tekeminen sekä monikanavaisen palvelupolun kehittäminen asiakkaillemme. Myyntiä johdetaan datan ja analytiikan tuella – digitaalisen markkinoinnin ja konversio-optimoinnin keinoja unohtamatta.

Tähän avainrooliin kuuluvat myös verkkokaupan meneillään olevat sekä tulevat kehityshankkeet, joihin osallistut asiantuntijuudellasi. Työtä tehdään yhteistyössä verkkokauppakollegoiden ja muiden SOK:n ammattilaisten kanssa. 

Odotamme sinulta

  • Työskentelykokemusta käyttötavaran verkkokauppaliiketoiminnasta, sen kehittämisestä ja verkkokauppamyynnistä.
  • Kokemusta ja osaamista monikanavaisen digitaalisen myynnin sekä dataohjatun markkinoinnin yhteydestä verkkokauppaliiketoimintaan.
  • Kyvykkyyttä, draivia ja valmiuksia työskennellä lead-roolissa ja vaikuttaa ketterässä toimintamallissamme ilman hierarkkisia vastuita.
  • Kokemusta ketteristä toimintatavoista, verkostomaisesta työskentelystä tai toiminnallisessa organisaatiossa toimimisesta.
  • Rohkeaa ja uteliasta asennetta, halua oppia uutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.
  • Korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle

Oman osaamispääomasi kehittymistä ja kasvattamista. Meillä on kova tavoitetaso, kun kehitämme verkkokauppaa ja sen asiakaskokemusta. Mahdollistamme ja tarjoamme asiantuntijoillemme avaimet ammatilliseen kehittymiseen.

Monimuotoisen työskentely-ympäristön. Työsi leikkaa läpi eri toimialojen ja toimintojemme. Työskentelet ennen kaikkea verkkokauppojen toiminnallisessa tiimissä, mutta myös alueosuuskauppojemme, liiketoimintamme ja markkinointimme osaajien kuin

Vaikutusmahdollisuuksia tulevaan. Iso teema työssäsi ovat myynti ja verkkokaupan kasvu. Teet tällöin havaintoja datasta ja olet maailman tapahtumien sekä trendien pulssilla. Havaintosi, raporttisi ja ideasi ohjaavat suunnitteluamme ja kehittämistämme.

Kovatasoisia osaajia kollegoina, jotka jakavat sinulle osaamistaan ja auttavat. Tulet työskentelemään yhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja yhteisen onnistumisen eteen. Tiiivis Lead-tiimi ja S-Kauppojen sekä Sokos.fi:n työkaverit ovat osa työyhteisöäsi Vallilan Ässäkeskuksessa.

Lisäksi henkilökohtaista arkeasi tukevat kattavat henkilöstöedut sekä tehtävän vaativuutta hyvin vastaava kompensaatio. Henkilöstöetuihimme voit tutustua tarkemmin
täältä.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Markus Hämäläiseen (markus.hamalainen@henrico.fi) lähettämällä lyhyt viesti ja linkki LinkedIn-profiilisi 07.11.2021 mennessä. Ole nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!