Please note: We are no longer accepting applications for this position.

eCommerce Data Analyst – Ifolor Oy

7 Jul, 2021

Ifolor on kansainvälinen perheyritys, joka toimii 15 maassa ja jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsissä. Suomessa ifolor on kuvatuotteiden johtava verkkokauppa – haemme vahvaa kasvua muista Pohjoismaista, ensisijaisesti Ruotsista.

Haemme nyt joukkoihimme tavoitteellista ja kasvuhakuista

eCommerce Data Analystia

vastaamaan ifolorin verkkokaupan datan analysoinnista.

Vastuullesi kuuluu mm.

  • Ifolor Oy:n verkkokaupan ja markkinoinnin analysointi, datalähteiden ja analyysityökalujen kehittäminen, pääalueina Suomen ja Ruotsin markkinat.
  • Web-analytiikan ja asiakasdatan monipuolinen hyödyntäminen
  • Kampanjatavoitteiden asettaminen sekä seuranta (kampanjasuunnitteluun osallistuminen)

Odotamme sinulta

  • Vähintään 1-2 vuoden kokemusta online-analytiikasta, mielelellään B2C-verkkokauppaliiketoiminnasta ja datan analysoinnista
  • Tavoitteellista otetta verkkokaupan myynnin kehittämiseen hyödyntäen eri datalähteitä
  • Analyysityökalujen hallintaa ja halua oppia uusia työkaluja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Roolissasi pääset aidosti liiketoiminnan keskiöön, ja vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti ifolorin myyntiin ja menestykseen Pohjoismaissa. Toimit osana dynaamista ydintiimiämme Suomessa, sekä sparrailet kansainvälisen datatiimimme kanssa Sveitsissä. Voit työskennellä joustavasti ifolorin toimipisteissä Helsingin ydinkeskustassa tai Keravalla ja luonnollisesti etätyöt kotikonttorilla ovat myös mahdollisia.

Muutama sana ifolorista: Olemme olleet mukana tallentamassa suomalaisten elämän huippuhetkiä vuodesta 1926, ja täällä meidät on aiemmin tunnettu Helioksena, Kuva-Sampona ja Ifinä. Kymppikuva on ympäri maailmaa levinnyt keksintömme, ja nykyään kehitämme erityisesti digitaalisia palveluitamme. Laatu ja asiakkaidemme tyytyväisyys ovat meille kunnia-asioita. Tänä päivänä meitä ifolorilaisia kuva-asiantuntijoita on Suomessa 70 ja joulusesonkina henkilöstön määrä kaksinkertaistuu. Keravan kuvatehtaallamme syntyy vuosittain tilauksesta yli miljoonaa uniikkia kuvateosta ja -tuotetta, jotka ilahduttavat asiakkaitamme ympäri Suomen. Haemme vahvaa kasvua muista Pohjoismaista, ensisijaisesti Ruotsista. Perheomisteisen konsernin pääkonttori sijaitsee Sveitsissä ja toimimme kaikkiaan 15 maassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rekrytointikonsulttiimme Minna Kruhseen (minna.kruhse@henrico.fi)  laittamalla lyhyt viesti ja CV:si tai LinkedIN-profiilisi 29.8.2021 mennessä.