Suorahaku

Finding the right talent for you

Ketterät ja asiantuntevat suorahakupalvelut digitaalisen kasvun tueksi

Henrico-contact-form-ornament

Henrico on digiliiketoiminnan osaajiin keskittynyt ketterä ja ammattitaitoinen suorahakutoimisto.
Etsimme ja löydämme asiakkaillemme avaintekijöitä, joiden osaaminen, kehittymispotentiaali ja motivaatio tuovat timanttista lisäarvoa. Siksi kuuntelemme tarkasti, tutustumme tarpeisiinne ja kartoitamme soveltuvimmat ehdokkaat laajojen verkostojemme ja nykyaikaisten työkalujen avulla. Laadukkaasti ja tehokkaasti.

Asiakkaitamme ovat keskisuuret ja suuret yritykset, joita palvelemme ympäri Suomen. Tarjoamme yrityksille räätälöityjä ratkaisuja myös väliaikaisiin digiosaajatarpeisiin, mm. löytämällä tarpeisiinne ammattitaitoiset ja kokeneet interim-johtajat, digifreelancerit ja ohjelmistokehittäjät. Olemme osa rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunutta StaffPoint-konsernia.

Headhunting-palvelu – miksi Henrico?

Etsitkö töitä image
  • Digi- ja ICT-toimialan syvällinen ymmärrys ja kova substanssiosaaminen – tunnemme toimialan lainalaisuudet ja osaamme erotella hakijoista tarpeisiinne soveltuvimmat.
  • Pitkä kokemus ja laaja verkosto – tunnemme laajasti osaajia, joilla on kokemusta Suomen johtavien brändien digimarkkinoinnin ja ICT-toimintojen vastuullisista tehtävistä.
  • Konsultatiivinen ja sparraava ote – autamme tarvittaessa muotoilemaan työnkuvaa ja arvioimaan sopivaa palkkausta, jotta löydätte oikean tekijän, soveltuvalla osaamisella.
  • Hyvä kandiviestintä – pidämme ehdokkaat ajan tasalla selkeällä ja laadukkaalla viestinnällä.
  • Ketterät ja nopeat suorahakupalvelut – Tiedämme, että nopea prosessin eteneminen siivittää asiakkaidemme kasvua. Suorahaku toteutuu kauttamme keskimäärin 1–2 kuukaudessa.
Etsitkö töitä image
Henrico as a Company-Image

Keitä olemme?

Olemme digitaalisen liiketoiminnan suorahakukonsulttina ainutlaatuinen toimija vankan toimialakokemuksemme ansiosta. Oma taustamme suomalaisten suuryritysten ICT-johtotehtävistä on antanut meille vahvan näkemyksen digimarkkinoinnin ja verkkokaupan mahdollisuuksista.

Tiedämme, miten menestyvää digiliiketoimintaa toteutetaan ja millaisia osaajia taustalle tarvitaan.
Toimintamme ytimessä ovat laajat digiosaajien verkostomme, joita hyödynnämme etsiessämme soveltuvia kandidaatteja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Ketterät prosessit ja positiivinen hakijakokemus ovat onnistuneen suorahaun kulmakiviä. Meille onkin tärkeää vaalia asiakkaamme työnantajamielikuvaa sekä varmistaa ajantasaisella viestinnällä, että ehdokkaat ovat kartalla prosessin etenemisestä.

Asiakkaitamme

Monet Suomen tunnetuimmista brändeistä uskovat tärkeät digitaalisten osaajien suorahaut meidän käsiimme.

”Henrico Digital auttoi meitä löytämään ja palkkaamaan Verkkokauppapäällikön. Suorahakuprojekti eteni ketterästi ja Henricon ammattilaisten kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä.”

 

Veli-Pekka Matilainen, Myyntijohtaja, Werner Söderström Osakeyhtiö

“Henrico Digital onnistui ammattimaisesti saamaan tavoitellut henkilöt kiinnostumaan tehtävästä ja osallistumaan haastatteluprosessiin. Heillä on selvästi vahvaa osaamista digitaalisesta liiketoiminnasta, sekä laajat verkostot digialan osaajista. Henricon toiminta oli pelirohkeaa, ja ketterää. Voin lämpimästi suositella Henrico Digitalin osaamista digialan Manager-tason suorahauista muillekin.”

Outi Nylund, Chief Customer Experience Officer, Holiday Club Resorts

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi:
minimani logo

Tekijät kasvunne tueksi

Etsitkö töitä image

Autamme asiakkaitamme löytämään avainosaajat eri rooleihin, mm. seuraaviin toimenkuviin:

  • Johtajat (COO, CMO, CDO, verkkokauppajohtaja)
  • Digimarkkinoinnin osaajat (digimarkkinointipäällikkö, Facebook- ja Google-markkinoinnin sekä hakukoneoptimoinnin asiantuntijat)
  • Analyytikko
  • Sisällöntuottaja
  • Ohjelmistokehittäjä

Ydinosaamistamme ovat ICT-suorahaku ja johdon suorahaku sekä monipuoliset asiantuntijoiden headhunting-palvelut.

Etsitkö töitä image

Voimmeko olla avuksi?