Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Digital Analytics Manager – Hartwall

24 May, 2021

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

DIGITAL ANALYTICS MANAGER

Meidän hartwallilaisten tehtävä on virkistää Suomea, ja meillä on loistavia tuotteita sekä rakastettuja brändejä. Haluamme nyt tuoda datan liiketoimintamme keskiöön ja tukea päätöksentekoa analyyseillä. Tavoitteenamme on datan ja analytiikan avulla löytää toimivimmat digitaalisen myynnin ja markkinoinnin toteutukset. 

Nyt etsimme osaajaa vastaamaan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin analytiikasta. Kaipaamme uutta tiimiläistä kehittämään kanssamme digitaalisia palveluja kuluttajille ja asiakkaillemme, eli kaupoille ja ravintoloille. Tavoitteemme on tarjota heille Suomen virkistävin asiakaskokemus. 

TULEVA TYÖSI HARTWALLILLA 

Tuleva työsi tulee koostumaan kahdesta kokonaisuudesta, digitaalisen liiketoiminnan- ja markkinoinnin funktioidemme tukemisesta digimatkalla. Molemmissa funktioissa pääset keskittymään data-analyysiin ja lisäarvon luomiseen: tehtävänäsi on kerätä, käsitellä ja analysoida eri alustoilla syntyvää dataa ja kiteyttää sen pohjalta johtopäätöksiä markkinoinnin ja koko liiketoimintamme kehityksen tueksi.  

Digitaalisen liiketoiminnan kehityksen yksikössä vastuullasi ovat: Digitaalisen myynnin analytiikasta vastaaminen (myynnit, konversiot), verkkosivu- ja verkkokauppadatan analysointi, asiakaskokemuksen mittaaminen ja kehittäminen sekä data-analytiikan ja data-alustan pääkäyttäjän rooli. 

Lisäksi pääset osaksi markkinointitiimiämme – huikeaa brändi- ja markkinointialan ammattilaisjoukkoa. Tehtävänäsi on vastata mainonnan analytiikasta, kuten somemainonnan ja ohjelmallisen ostamisen analyyseista. Hakusanatutkimus, SEO ja A/B-testaus ovat sinulle tuttuja. 

Molemmissa funktioissa pääset kehittämään työkaluja ja mittareita, visualisomaan analytiikkaa sekä esittelemään tuloksia vaikuttavasti ja selkeästi eri sidosryhmille. Käynnissä on mielenkiintoisia hankkeita, joihin pääset vaikuttamaan ja antamaan oman panoksesi. Pääset työskentelemään liiketoiminnan kehityksen keskiössä, rakentamaan Hartwallista dataohjautuvampaa ja vahvasti vaikuttamaan digitaaliseen tulevaisuuteemme. 

MINKÄLAISTA TYYPPIÄ ETSIMME 

Haemme datan käsittelyn, mutta ennen kaikkea myös datan hyödyntämisen asiantuntijaa. Koska tehtävä on uusi ja dataohjautuvuus ottaa meillä ensiaskeliaan, avainasemassa on tahto kehittää, vauhdittaa muutosta ja tuoda esille mahdollisia kehityskohteita. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa kehittää mittaristoja ja analytiikkaa, ja mahdollisesti myös järjestelmiä.  

Me etsimme ensisijaisesti liiketoimintalähtöistä data-analytiikan ammattilaista. Myös asenne ja kehittymispotentiaali ovat meille tärkeitä, ja niillä on suuri merkitys valintapäätöksessä. Seuraavat asiat ovat kuitenkin tärkeitä edellytyksiä, sillä arvostamme: 

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, analyyttistä ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa monimutkaisiakin kokonaisuuksia 
 • Työkokemusta ja näyttöjä datan ja analytiikan parista sekä niiden liiketoimintalähtöisestä hyödyntämisestä 
 • Erittäin hyviä kommunikointi- ja esitysteknisiä taitoja   
 • Data-analyytikon työvälineiden tuntemusta kuten Supermetrics, Hotjar, Datastudio, Power BI, SAP BW, Magento (tai muu vastaava eCommerce-alusta), Episerver (tai muu vastaava julkaisualusta) 
 • Liiketoiminnan ymmärrystä ja kuluttajatrendien seuraamista 
 • Toivomme lisäksi, että sinulta löytyy ajan tasalla olevat Google Analytics -sertifikaatit 
 • Koodaustaito luetaan eduksi! 

Tehtävät tulevat olemaan monipuolisia ja tulet tekemään töitä ulkoisten kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Pääset näkemään työsi vaikutuksen Hartwallin liiketoiminnan kehityksessä ja tuomaan uusia näkökulmia ja osaamista koko organisaatioomme. 

HARTWALL VIRKISTÄÄ ARJEN 

Jokaisen uuden hartwallilaisen tehtävänä on tuoda oma virkistävä lisänsä työyhteisöömme niin osaamisen kuin persoonansa puolesta. Meillä on huippujoukko oman alansa ammattilaisia, joilta pääset itse oppimaan lisää, mutta myös tuomaan oman lisäsi tähän ammattilaisporukkaan.  

Hartwall on oikea paikka sinulle jos jaat kanssamme ajatuksen, että on virkistävää olla työpaikassa, jossa:  

 • Työkulttuuri kannustaa yrittäjähenkiseen toimintaan ja tekemiseen, mutta suuren yrityksen tuella. Päätäntävalta on pitkälti siellä, missä työ tehdään.  
 • Meillä lasi on aina puoliksi täynnä. Meillä on myönteinen asenne ja olemme uteliaita. Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. 
 • Janoamme menestystä yhdessä: kehitämme yhdessä uusia ideoita, joista otamme oppia ja teemme yhdessä töitä muuttaaksemme haasteetkin mahdollisuuksiksi. 
 • Ihmisiä yhdistää intohimo ja rakkaus juomakulttuurin vastuulliseen kehittämiseen, ylpeys vahvoista brändeistämme ja yhteinen missio virkistää Suomea. 

Hartwall pitää kilpailukykyisillä työsuhde-eduilla huolen siitä, että jokainen työntekijä kokee olevansa osa Suomen virkistävintä työyhteisöä. Meillä vapaavalintainen juomakori on luonnollinen kuukausietu. Lisäksi meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on säännöllisesti jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja. 

NÄIN OTAT ENSIASKELEEN KOHTI SUOMEN VIRKISTÄVINTÄ TYÖYHTEISÖÄ 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tomi.pyyhtia@henrico.fi   
 
 

Uskomme, että kaikissa tilanteissa, ihmisissä ja asioissa piilee mahdollisuuksia. Lasimme on aina puoliksi täynnä. 

Hartwallilaisia on yhteensä 630, ja panimoala työllistää Suomessa välillisesti 26 000 ihmistä. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Kehitämme uusia ideoita sidosryhmiemme kanssa – janoamme menestystä yhdessä. 

Laaja tuotevalikoimamme ulottuu vesistä viineihin. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Olemme myös Heineken- ja Pepsi-brändien yhteistyökumppani Suomessa. Edistämme vastuullista juomakulttuuria ja pidämme huolen, että sekä juomamme että tekomme ovat hyviä. 

www.hartwall.fi