Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Development Manager, Online Services – Sanoma Pro

23 Mar, 2021

Sanoma Pro Oy on Suomen suurin oppimateriaalikustantaja ja oppimisen edelläkävijä. Liiketoimintamme koostuu painetuista ja digitaalisista oppimateriaaleista ja palveluista, Oppi&ilo-tuoteperheen tietoja ja taitoja kehittävistä tuotteista sekä TutorHousen opetuspalveluista. Pedagogisesti laadukkaat tuotteemme innostavat opettamaan ja oppimaan sekä saavuttamaan hyviä oppimistuloksia.  Kuulumme Sanoma-konsernin Sanoma Learning -liiketoimintaryhmään. Meillä työskentelee noin 180 ammattilaista.

Haemme ammattitaitoista ja asiakaskeskeistä henkilöä rooliin

DEVELOPMENT MANAGER, ONLINE SERVICES

Tehtävässäsi vastaat Sanoma Pron asiakaskokemustiimissä verkkopalvelujemme (sanomapro.fi, oppijailo.fi ja account management system) kehityksestä ja toimivuudesta tuoteomistajan roolissa liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoimintojen edustajien, teknisen kehitystiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä huolehdit, että palvelut suunnitellaan ja toteutetaan asiakaskeskeisesti. Työsi onnistumisen tärkeimpiä mittareita ovat palvelujen loogisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus sekä asiakastyytyväisyys taloudellisten mittareiden rinnalla.

Odotamme sinulta kokemusta tuoteomistajan tai kehityspäällikön tehtävistä verkkopalveluiden parissa. Osaat laatia palvelun vision, roadmapin ja kirjoittaa käyttäjätarinoita. Tunnet palvelumuotoilun keinot, sinulla on perusymmärrys verkkoteknologioista ja osaat muotoilla liiketoiminnan tarpeista toteutuskelpoiset suunnitelmat kehitystiimille. Osaat myös ammattitaitoisesti ohjata ja kannustaa kehitystiimin käytännön työskentelyä. Tiedät miten digitaalisessa palvelukehityksessä luodaan lisäarvoa asiakkaalle ja olet innostunut sen toteuttamisesta käytännössä.

Työssä menestyäksesi tarvitset suunnitelmallista, asiakaskeskeistä ja vuorovaikutteista otetta. Asiakaskokemuksen kehittäminen on toimintasi kulmakiviä. Osaat priorisoida, ajattelet loogisesti ja ratkaisukeskeisesti.  Olet joustava, itseohjautuva ja tavoitteellinen joukkuepelaaja, jonka kanssa on innostavaa tehdä töitä. Koulutustaustasi on soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto. Lisäksi sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito (kehitystiimien työkieli on englanti).

Me Sanoma Prolla rakennamme tulevaisuuden oppimista, ja verkkopalvelut ovat merkityksellisessä roolissa asiakaskokemuksen kehittämisen ja sitä kautta liiketoiminnan menestymisen kannalta. Tiimissämme työskentely on välitöntä ja ilmapiiriltään toinen toistamme kannustavaa. Organisaatiomme on matala ja jokaisen panoksella on aidosti merkitystä. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa. Tällä hetkellä teemme työtä joustavasti ja turvallisesti pääasiassa etätyönä.

Kiinnostuitko ja haluatko tehdä työtä merkityksellisten asioiden parissa? Toimita CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.4. mennessä minna.kruhse@henrico.fi . Olemme mahdollisesti yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.