Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Client Director – Parcero

19 Jan, 2022

Asiakkaamme etsii Client Director:ia kasvavaan toimistoon, jonka visiona on olla Suomen arvostetuin strategisen markkinointiviestinnän luova kumppani ja maailman paras työyhteisö. Client Director:illa on keskeinen rooli yrityksen tulevaisuuden rakentamisessa asiakastyön sekä toiminnan kehittämisen kautta, siksi näkemys toimialan huomisesta ja muuttuvista asiakastarpeista on välttämättömyys.

Sinulla tulee olla kokemusta kasvumarkkinoinnista sekä tuloksekkaasta asiakastyöstä joko toimiston tai mainostajan puolelta. Olet strategisesti kyvykäs, mutta pystyt johtamaan digitaalisten ratkaisujen luomista briefistä toteutukseen ja mittaamiseen saakka, ratkaisten asiakkaan ongelmia markkinoinnin keinoin. Asiakkaan digitaalisen ostopolun kehittäminen ja optimointi “end-to-end” ei ole sinulle vierasta. Olet rohkea, rehellinen ja uskot jatkuvaan kehittymiseen, jotka ovat myös yrityksen arvoja. 

Yrittäjämäinen asenne ja rakkaus uusasiakashankintaa kohtaan on tehtävässä onnistumisen edellytys. Sinulla on yli seitsemän vuoden työkokemus, soveltuva koulutus ja ymmärrystä luovan markkinoinnin roolista liiketoiminnan kasvun lähteenä.

Jos haluat olla mukana luomassa asiakkaille mitattavaa sekä kasvua tukevaa markkinointia arvojohdetussa ja inhimillisessä työympäristössä, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus 30.1.2022 mennessä Henricon Senior Advisor Tomi Kinnuselle. ( tomi.kinnunen@henrico.fi)

Toimi ripeästi, aloitamme haastattelut sopivien kandidaattien kanssa pikaisesti.