Please note: We are no longer accepting applications for this position.

Business Strategist – ToinenPHD

1 Jun, 2021

toinenPHD_Henrico

Haemme ToinenPHD:lle kokenutta ja näkemyksellistä

Business Strategia

ToinenPHD on yksi Suomen suurimmista, arvostetuimmista ja palkituimmista markkinointitoimistoista, joka on erikoistunut liiketoiminnan kasvun luomiseen markkinoinnin avulla. Tehtävämme on tunnistaa kasvunedellytykset ja luoda strategia asiakkaidemme lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi sekä jalkauttaa suunnitelma luovasti ja vaikuttavasti. Asiakaskuntamme koostuu erilaisista organisaatioista ja kasvuyrityksistä aina suomalaisiin bränditaloihin sekä kansainvälisiin suuryrityksiin.

Toivomme sinulta kykyä ottaa kantaa erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin sekä tuottaa laaja-alaista näkemystä asiakkaiden markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen. Tämä edellyttää erityisen vahvaa digitaalisen liiketoiminnan ymmärrystä.

Persoonana toivomme sinulta löytyvän kovaa draivia, rohkeutta ajatella isosti sekä kiinnostusta kehittää asioita. Samalla arvostamme myös kykyä luoda konkreettisia suunnitelmia ja tahtoa viedä asiat maaliin. 

Tulet työskentelemään vahvasti uudistuvassa markkinointitoimistossa, jossa pääset myös itse oppimaan Suomen kovimmilta markkinoinnin osaajilta. Työskentelyä ohjaa vahva haastajakulttuuri ja inhimilliset arvot.

Parhaista ei koskaan tiedä mitä he tekevät seuraavaksi! Kiinnostuitko? Laita viestiä ja vapaamuotoinen hakemuksesi Henricon Senior ICT Recruitment konsultille, Markus Hämäläiselle (markus.hamalainen@henrico.fi). Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä, joten älä aikaile!