Categories
Yleinen

Senior interim-freelancerit yrityksien digiliiketoiminnan kasvun tueksi

Koronaviruksen kakkosaalto kurittaa myös Suomessa liiketoimintoja, ja monet yritykset ovat siirtäneet työntekijöitään jälleen etätöihin. Vanhanmalliset organisaatiorakenteet eivät ole suunniteltu nykyisen modernin etätoimistojen ja virtuaalitiimien maailmaan.

Tässä hetkessä tarvitaan pelirohkeita, läpinäkyviä, sekä ketteriä organisaatioita, joiden polttoaineena on ihmisten välinen arvostus ja luottamus.

Me Henrico Digitalissa autamme yrityksiä pärjäämään juuri tässä hetkessä tarjoamalla seniortason digiliiketoiminnan freelancer-konkareita, ketkä ovat itse vetäneet ja johtaneet verkkokauppaliiketoimintoja, sekä digitaalisia markkinointitiimejä isoissa yrityksissä.

Meidän interim vuokra-ammattilaiset pystyvät hyppäämään virtuaalisesti ja etänä heti ensimmäisestä päivästä lähtien syvään päätyyn, ja vahvan seniorosaamisensa avulla tekemään tulosta nopeasti ja tehokkaasti.

Pystymme auttamaan digitaalisten transformaatiohankkeiden läpiviennissä, digistrategioiden suunnittelussa, ja jalkautuksessa, sekä ketterien digitiimien johtamisessa ja yksittäisten digiasiantuntijoiden auttamisessa heidän omassa työssään.

Meillä on kokemusta digistrategioiden ja eri ketterien toimintamallien luomisesta, sekä osaamme käyttää ja kehittää erilaisia digialan liiketoiminnan vaativia työkaluja, sekä johtaa kumppaneita ja budjetteja.

Meidän senior-freelancerimme pystyvät toimimaan myös hyvin omien tiimienne jatkeena ja mentoroimaan nuorempia osaajia. Usein interim-ammattilainen pystyy myös perehdyttämään uuden digiammattilaisen taloon, kun hän on itse ensin tehnyt kyseistä tehtävää määräajan.

Meidän kauttamme saatte myös kustannustehokkaasti ja nopeasti haettua digialan ammattilaiset pitempiaikaisiin tarpeisiinne. Digialan ammattilaisten verkostomme on poikkeuksellisen laaja Suomen tasolla ja tunnemme suuren osan kovista digialan ammattilaisista. Lisäksi oma vahva kokemuksemme digiliiketoiminnan esimiestehtävistä auttaa meitä ymmärtämään tarkasti digitaalisen liiketoiminnan lainalaisuudet ja tarpeet.

Maailma ei odota ja juna liikkuu nopeasti juuri nyt digiliiketoiminnoissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kuuntelemme tarpeenne ja tavoitteenne ja teemme niihin ehdotuksen, joka auttaa niissä onnistumaan. www.henrico.fi ja tomi.pyyhtia@henrico.digital tai puh. 050 388 4106

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.